Водка повали в несвяст гимназист

  • 18 януари 2012 16:42

  • 912
  • 2
Водка повали в несвяст гимназист
©

Дванадесетокласник припадна в двора на Природоматематическата гимназия "Васил Друмев" във Велико Търново, след като пил водка, съобщиха от Областната дирекция на полицията в града.

Ученикът бил открит в неадекватно състояние в двора на училището вчера. Изплашеният фелдшер подал сигнал на тел. 112 в 12:25 ч. след като установил, че момчето е в тежко състояние след употреба на алкохол.

На мястото веднага пристигнала линейка, която открила в несвяст 12-класника Борислав Д. 18-годишното момче било откарано в Спешния център, където след като се съвзело обяснило, че има семейни проблеми. Той признал, че след втория час отишъл в близко заведение, където се почерпил с малка водка с натурален сок, пише "Труд". Гимназистът се притеснявал за майка си, която останала без работа, и пил съвсем малко, но тъй като не закусвал нищо сутринта, му станало лошо.

След като прекарал 2 учебни часа в заведението, той решил да се върне в училище за петия час, където обаче му прилошало още повече. Борислав помолил учителя да му позволи да излезе навън, стигнал до двора, където припаднал.

В крайна сметка пристигналият екип на Спешна помощ откарал пияния ученик в местната болница, където той е останал за лечение без опасност за живота. По случая в РУП Велико Търново е заведена преписка.

18-годишният Борислав е един от най-добрите ученици в гимназията, а миналата година е бил един от медалистите на олимпиадата по химия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
912 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
asd

2012.03.14 | 17:09

2
"където се почерпил с малка водка с натурален сок" to na koi ne mu se sluchvalo da pripadne ot 1 malko.....
xxx

2012.01.18 | 19:32

1
Малка...малка.. колко да е била малка... я бутилчица от 200мл... я от 700мл.. тия са малки

Добави коментар

Водещи новини