Спасители и медицински екипи по плажовете във Варна до края на септември

  • 04 септември 2017 21:29

  • 1235
  • 3
Спасители и медицински екипи по плажовете във Варна до края на септември
© Булфото (архив)

Плажовете във Варна и курортните комплекси няма да останат без спасители и медицински екипи през септември. Очакванията са през целия месец да има летовници заради прогнозата за топло време и големия интерес към по-евтините хотели, съобщава БНТ.

Централният плаж във Варна и днес беше пълен с туристи, въпреки силния вятър и по-ниските температури. Жълтият флаг не попречи на летовниците да се порадват на топлото септемврийско море. До края на септември безопасността на летовниците е осигурена - по цялата плажна ивица остават спасителните постове и медицинските екипи.

Георги Есов, спасител коментира: "Пълен брой спасители запазваме на варненския бряг. Целият плаж ще бъде покрит. Септемврийското море обикновено е много спокойно и добро, но за жалост първите три дни не започна така. Едва днес падна малко вълната. Прогнозата за времето е добра като цяло, така че добре дошли на всички на варненския бряг."

Плажният сезон ще бъде закрит на 30-ти септември. След тази дата на плажа вече няма да има спасители и медицинско обслужване.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1235 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДИМОВ

2017.09.08 | 04:21

3
ПРОДЪЛЖЕНИЕ : МАГАРЕШКИЯ ИНАТ НА ДЕСНИТЕ ПАРТИИ ,КОИТО ПО ПРИНЦИП СА ДАЛАВЕРАДЖИИ И СМЯТАТ ,ЧЕ СА ХВАНАЛИ ГОСПОДА ЗА ШЛИФЕРА КАТО ПОВТАРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ,ЧЕ СА ВЪВЕЛИ ОТДАВНА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА. ПО СРЕДАТА НА СЕЗОНА ОСТАВЯТ 60-79 % ОТ ПЛАЖОВЕТЕ НА ОБЩИНИТЕ И ТЕ ОСТАВАТ В
ДИМОВ

2017.09.08 | 04:15

2
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ,ЧЕ НЕ ВИЖДАТ ПРОБЛЕМИТЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ ,НАТРУПАНИ В СЛЕДСТВИЕ НА ДАЛАВЕРИТЕ НАРЕЧЕНИ С ОТКЛОНЯВАЩОТО ВНИМАНИЕТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ -КОНЦЕСИИ. НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е ВРЪЩАНЕТО НА ПЛАЖОВЕТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ,ВЪПРЕКИ МАГАРЕШКИЯ

2017.09.05 | 07:24

1
az pak shsa karam zimata na plaja

Добави коментар

Водещи новини