„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в някои части на столицата

  • 16 януари 2012 08:04

  • 1013
  • 0
„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в някои части на столицата
© Интернет

Във връзка с присъединяване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Лилия” кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на 16 януари 2012 г. (понеделник), в района между ул. „Лилия”, ул. „Равнище”, ул. „Вечерница” и ул. „Обзор”. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес кръстовището на ул. „Вечерница” и ул. „Лилия”. На 16 януари 2012 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Младост ІІІ”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Д-р Атанас Москов”, ул. „Бъднина”, ул. „Филип Аврамов” и бул. „Александър Малинов”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес ж.к. „Младост ІІІ” пред СХБАЛ „Свети Панталеймон”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Последвайте канала на

1013 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини