Вижте къде утре няма да има вода в София

  • 30 юли 2017 12:53

  • 1715
  • 0
Вижте къде утре няма да има вода в София
© Pixabay

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде прекъснато временно на 31 юли, съобщават от "Софийска вода". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа компанията ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, се посочва в съобщението.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Сливница", кв. "Зона Б-5 3", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по бул. "Христо Ботев" - от ул. "Св.св. Кирил и Методий" до бул. "Сливница", по бул. "Сливница" - от бул. "Христо Ботев" до ул. "Опълченска", по ул. "Софроний Врачански" - от ул. "Св.св. Кирил и Методий" до бул. "Сливница", по ул. "Антим I" - от ул. "Св.св. Кирил и Методий" до бул. "Сливница", по ул. "Средна гора" - от ул. "Св.св. Кирил и Методий" до бул. "Сливница".

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Шандор Петьофи" - Център, няма да има вода от 9.00 до 21.00 ч. по ул. "Шандор Петьофи" - от бул. "Прага" до ул. "Цар Асен", по ул. "Княз Борис I" - от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" до ул. "Доспат".
Подмяна на спирателен кран на бул. "Ситняково" - кв. "Подуене", е причина за спиране на водата от 9.00 до 17.00 ч. по бул. "Ситняково" - от ул. "Марагидик" до ул. "Черковна", по ул. "Попова шапка" - от бул. "Ситняково" до ул. "Черковна".
В понеделник от 9.00 до 17.00 ч. няма да имат вода и живеещите в района на ул. "Овча могила", ул. "Никола Петков", ул. "Кокиче", ул. "Тихи кът", ул. "Пладнище" - заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Петков" - с. Мало Бучино.
Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Люлин" - кв. "Филиповци", налага спиране на водата от 10.00 до 18.00 ч. по ул. "Люлин" - от ул. "Детелина" до ул. "Суходолски път", ул. "Погледец", по ул. "Суходолски път" - от ул. "Люлин" до края на улицата.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на тел. 0800 12121 и от Виртуалния информационен център на дружеството на sofiyskavoda.bg.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1715 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини