Цветан Цветанов: Чочо не е физическият убиец на Мирослава (обновена)

  • 14 януари 2012 10:00

  • 9071
  • 30
Цветан Цветанов: Чочо не е физическият убиец на Мирослава (обновена)
©

Не е имало някакъв екшън при задържането на шуменския прокурор. Просто полицаите се придвижваха малко по - бързо и затова явно така са помислили хората. Прокурорът е задържан с парите в колата си.

Това заяви в интервю за "Факторът Кошлуков" по ТВ 7 вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той поясни, че е било много важно да се хване прокурорът с подкупа, защото после може да се каже, че те са му подхвърлени или да бъде измислена друга версия.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира случая с убийството на Мирослава. Той заяви, че денонощно се е работило по това отвличане.

Министърът поясни, че цяла нощ се е работило в Института по психология с Чочо и той към 05.00 часа си е признал. По думите му тогава вече полицаите са отишли на мястото, където е заровен трупа.

Цветанов разказа как точно се е стигнало до лицата, които са участвали в похищението и убийството на Мирослава.

Свидетелските показания по случая сочат, че 36-годишния Стойчо не е реалният извършител на убийството.

Вътрешният министър изказа своите съболезнования на семейството на момичето.

Вицепремиерът заяви, че в Института по психология към МВР работят изключително добри специалисти. Той потвърди, че и в България се работи по разкриването на едно убийство чрез профили.

Във връзка с палежите на коли, Цветанов заяви, че в 80% от случаите са задържани всички извършители.

Важно е, че основният организатор на подготовката за покушенията Любо Къдравия остава в ареста, каза Цветанов по повод вчерашното решение на Софийски градски съд да освободи братята Горанови, задържани заедно с Любомир Илиев за подготвяни три убийства. За нас беше важно - да предотвратим извършването на подобни поръчкови убийства. Фактът, че съдът е оставил Любо Къдравия с постоянна мярка и това е втора такава мярка, означава, че има доказателства, каза Цветанов.

Вицепремиерът коментира в предаването и резултата от изминалите избори. "Успяхме, защото имаме структури, които работят. Спечелихме, но имаме вече много повече отговорности вече", каза той. Според Цветанов последните промени в структурите на ГЕРБ са в следствие от направен анализ от изборния резултат.

"Не всичко се решава в София. Има политици, които стоят изключително добре на местно ниво", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

През 2013 година ще направим всичко възможно да спечелим изборите, категоричен бе вицепремиерът и заяви, че това ще стане, защото ГЕРБ води реални политики и резултатите се виждат, което е най-важното за хората.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9071 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
боко да го убият с камъни

2012.01.20 | 22:02

30
Този тип е истински убиец! Как няма кой да им види сметката на тези двамата мутряги тахната мама долна деба!
banda88

2012.01.20 | 22:01

29
Мого сте критични към гласоподавателите на Бойко ... ми като се върна 2-3 години назад - избора беше БСП+Доган или Бойко. Не казвам, че в последно време заличиха доброто си представяне от първите 1-2 години, НО НИКОГА АМА НИГОКА НЯМА ДА СТАНА КОМУНИСТ, предпочитам Хитлер да се съживи и да застане на чело на държавата пред Сталиновци, Станишевци и още по-лошо - Догановци!!! Не потретяйте една и съща грешка - като махнете 1 път комунистите от власт и не сте доволни от другия НЕ ВРЪЩАЙТЕ старото зло, не разбрахте ли дакъде води БСП и Доган?! Ако сте е Бойко - с него сте, ако ли не мислете за друг вариант, но Станишев не е опция! Турците и "тулците"(цигани) какво си мислите като пуснете гласа за Доган - там ще си седите в мизерията и калта - без бъдеже, зараси просасения глас за 10-20 лева или 1 кебапче! Зитлер сие и мечтал някога?
Nqkoi

2012.01.20 | 20:16

28
Не е въпроса до Бойко Доган или БСП.Всички оправляващи са за махане никои не си върши работата съвесно. Най-вече тоя простак Бойко,който даже и едно сварзано изречени не може да каже:))
Иван

2012.01.20 | 20:15

25
тогава поне имаше работа за всички.а сега БЪЛГАРИЯ УМИРА.с малкото пари които вземахме живеехме цял месец,и дори оставаха.можеше да работиш където си поискаш.а сега трябва или да си бандит,или да избягаш в друга европейска страна защото ние не сме такава,не сме.

2012.01.20 | 19:18

14
Запази си сьветите за себе си .Всеки има правото за кой да гласува голям праз че няма да гласуваш за комунистите аз пьк ще гласувам. Някой казвал ли ти е че имаш изкривено мислене, виж си минусите само. Не мога да проумея как може да вьзхваляваш Хитлер,или си пиян или дрогиран не си наред
kortes

2012.01.20 | 20:16

27
da Cvetanov e vinoven i onq futbalerko Boiko deto totalno skapaha darjavata ni

2012.01.20 | 20:16

26
Xa-xa-xa, ако някой надникне в този форум да се порадва на злобните ви и комплексарски коментари лесно ще разбере, че влизате точно в профила на асициалния убиец с големите претенции и завишена самооценка, озлобен кьм всички и без морални ценности. На какво отгоре съдите и отправяте голословни обвинения? С какво сте по-добри? Какво сте постигнали? Никой от вас не предлага нещо смислено и позитивно. Само злобни подмятания. Тези хора поне вьршат нещо и са минали през избори, а повечето от вас са платени или лумпенизирани злобнички драскачи, неспособни да оправят собствения си живот.

2012.01.20 | 20:03

24
Абе, ШЕСТАК, къде ще спечелиш изборите. Ще имаш късмет, ако хората не те линчуват барабар с твоя "господ" Бог БОЙКО. Какви избори, какви пет лева.

2012.01.20 | 20:02

23
ти луд ли си ве.след този цирк коиро разигравате,а и се подигравате със смърта на МИРОСЛАВА, подаи си оставката ,ако имаш ест и достоинство.
ot 6-te Apartamenta ot spestyavaniyata na mayka mu

2012.01.20 | 20:02

22
---- Прикрепено писмо (до цветан цветанов>>>>>>>>>>А ЗАЩО ЛИ МОМИЧЕТО КАЗА; ИМА ЗАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ !!!) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg, mvr@mvr.bg Относно: до цветан цветанов>>>>>>>>>>А ЗАЩО ЛИ МОМИЧЕТО КАЗА; ИМА ЗАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ !!! Дата: Събота, 2012, Януари 14 12:16:21 ЕЕТ Цветанов,разбираемо е твоето раграничаване от случая с момичето,поради избягване на риск и евентоалното ти бъдеща кандидатура за министърпретцедател.Няма да успееш,не че си престъпник за 6-те апартамента от майка ти,но заради много по-големи престъпления от типа "октоподи' и "Маргините" и "диванчетата".Ясно е ,че ти си политическата фигура дърпаща конците дори и на Борисов,но е въпрос на време да си получите заслуженото.Прекалено много усилия хвърлихте около случая с момичето,като се запопчна с подхвърлянето на "кучешките пражолки".Първо версията за полицейско участие отпадна поради "самоубилия се " Чочо.После чрез BTV-новините и БНТ УТВЪРДИХТЕ версията си и дори чрез подробно-анализен психологически портрет на Чочо.Свидетелските показания-"маратонките и ефтиния абцунг"" за достоверност,НО В КРАЙНА СМЕТКА КЪДЕ СА СВИДЕТЕЛСКИТЕ ПОКАЗАНИЯ НА СЪПРОВОЖДАЩИТЕ ГО ПОЛИЦАИ ????? От кой съображения не го правите,от съображения за сигурност,или няма такава полицейска практика ?! В предходните репортажи интервюирания полицай говореше,че са взети всички мерки за сигурност-ВИЖТЕ НАНОВО РЕПОРТАЖА !!!! Цветанов ,времето на престъпници като тебе,Борисов и някои други ИЗТИЧА.Сега когато си подарявате часовници в знак на облог,вече няма да бъде обществен интерес !!!!
ot 6-te Apartamenta ot spestyavaniyata na mayka mu

2012.01.20 | 20:01

21
---- Прикрепено писмо (do cvetan cvetanov) ---- Подател: evgeni slavkov До: minister@mvr.bg, mvr@mvr.bg Относно: do cvetan cvetanov Дата: Събота, 2012, Януари 14 13:03:28 EET Цветане,някога по същия начин ти се опитваше да изградиш медийния образ на "Октопода" Манипулираше медиите и настеройваше общественото мнение казвайки :ИМАМЕ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Така казваше ти Цветане за да поставите новата илиюзия поАБВ-план,за да се предотврати ИЗТИЧАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ.Всъщност ти и Борисов сте заличилтелите и продължителите на предишните две правителства от които произлезохте.Не е за подценяване издигането на Борисов от мутра по "заслуги"',главен секретар и премиер,но ти няма да успееш да станеш нищо повече от един хитър селски тарикат ,боравяйки с медии и служби.За да се увериш,че няма да стане дори и чрез "семейната " ти приятелка,ти казвам следното: Още много малко и вие престъпниците от твоя сорт ще излезете от политическата сцена,вьперки уверенията от Урлик.И все пак народа вече разбра какво е това "Триопод"
Дани

2012.01.20 | 19:59

20
Ново 20.Защо всички тъпи ченгета не вземете да се съберете и разберете какво да говорите че направо ставате смешни.Уш Стойчо беше убиеца и много го било яд че го хванали затова се гръмнал сега ни вкарвате друга версия.Накрая може да си признаете че и някой полицай е замесен и е помогнал на Стойчо да си признае и после и да се гръмне.
ТЛСМ

2012.01.20 | 19:58

19
Добре де нали "самоубилят" се ги беше завел до трупът или по скоро го бяха завели и след това казали ето тук ще кажеш че си я заровил. А сега вече нова версия цяла нощ разни психолози го разпитвали да си признаел... и чак тогава го направил ми логично психично болен човек много лесно се пречупва пък нали и трябва да се измислят виновни че истинските са си тяхни хора... И все пак Цветанов колко версии ще ни пускаш за работата на полицията ти май не знаеш твойте хора какво правят и кога и от кои е намерен трупът?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини