Премахват 14 жилищни и 7 стопански постройки в кв. "Лозница" в Асеновград

През последната седмица Общинската комисия по установяване на незаконното строителство в кв. „Лозница“ в Асеновград е съставила 16 констативни акта, в които е описала 14 жилищни и 7 стопански постройки, както и 4 навеса.

Това съобщиха от пресцентъра на Община Асеновград, цитирани от радио Фокус. Предстои премахването им. Незаконните постройки са с връчени предписани мерки за доброволно премахване. След изтичане срока по законовата процедура ще последва издаване заповед на кмета на общината за премахването им. Предстои заповедта да се обяви на лицата, извършили незаконното застрояване, като отново им се дава правото в определен кратък срок доброволно да премахнат постройките. След прилагане на тези изрични законови процедурни срокове, Община Асеновград ще предприеме действия по премахването на незаконното застрояване.

Във връзка с поставените забранителни табели за каруци, с писмо на кметът на общината д-р Емил Караиванов до Районното управление на МВР - Асеновград се обръща внимание за необходимостта от предприемане на действия за контрол и санкциониране на нарушителите на тези забрани.

Коментари

 1. 2017.07.19 | 09:52
  А недейте да бутате постройките на електората на Герб ще разсърдите селянина от Банкя!
 2. 2017.07.17 | 20:48
  Мангалът не е човек!!!Най-хубавият Мангал е УМРЕЛИЯ!
 3. 2017.07.17 | 20:48
  Само 14 постройки???????!!!!!!! цялата циганска махала законна???? да бе да!
 4. 2017.07.17 | 20:48
  палатите и сараите на митничарите за милиони и милиярди няма ли да се събарят,те уж бяха хем незаконни и хем построени с откраднати пари
 5. 2017.07.17 | 07:00
  такава прекрасна новина! Искрено вярвам че ВСИЧКИ българи в България еякулираха от кеф. ЧОРАЙБЕТА, не това е начинът, не е това....
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет