Проговориха родителите на момичетата, обвинени в побой над дъщерите на Бирали (видео)

  • 05 юли 2017 08:36

  • 142
  • 5
Проговориха родителите на момичетата, обвинени в побой над дъщерите на Бирали (видео)
© Нова телевизия

Момичетата ни са вървели през паркинга и са чули обидни реплики за техните дрехи и държание, затова са спрели. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Веселин, баща на едно от момичетата, обвинени миналата седмица, при който зам.-главният мюфтия Бирали Бирали обяви, че две момичета са нападнали дъщерите и жена му пред хипермаркет в столицата.

Тази седмица обвинените от Бирали момичета отрекоха версията на Бирали, като заявиха, че нападнатите са те, а освен това са били заплашвани от зам.-главния мюфтия.

Този господин се е опитал да действа според класическата максима, че най-добрата защита е нападението. Даде гласност на случая, но изкривено. Искаше да се направи на жертва, като знае, че неговата общност ще го подкрепи. Като духовно лице можеше вместо да се прави на медийна звезда, да дойде при нас и да се разберем мирно и тихо. Вместо да е миротворец, по този начин всява етническо напрежение. И до ден-днешен децата са в стрес, ние също, заяви Веселин.

На камерите се вижда как нашите деца ги подминават. Единственото, което е направила дъщеря ми, е да попита защо й се подиграват, каза Юлия, майка на другото момиче. Искам само да го помоля да не заплашва децата. Притеснявам се наистина от това. Надяваме се истината да излезе наяве и зам.-главният мюфтия да има достойнството да се извини, каза още жената.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
142 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.07.09 | 02:40

2
Костов и костовизма ни доведоха до това положение. При соца нямаше такива неща.
гост

2017.08.05 | 17:04

5
Като ти е мил соца отивай в Корея.Купичка ориз на ден.

2017.07.09 | 02:40

3
А НА СВИНЯТА ПО ДОЛУ ..КОПАНЯ С ПОМИЯ ТРИ ПЪТИ ДНЕВНО...
12345678

2017.07.12 | 09:02

4
Кога най-после ще разберат, че ислям не идва от мир, а от умиротворение и то с меч и огън?! Затова и заплашва от екрана с насилие този фалшив духовник!!! Това е анти религия, която дори унищожава собствените си последователи- най-много мохамедани има избити от други мохамедани!

2017.07.08 | 23:34

1
УРА ЗА НАШАТА МЕДИЦИНА ..ТИЯ ХОРА ПРОГОВОРИЛИ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ...ВЕДНАГА В ГИНЕС...

Добави коментар

Водещи новини