Поръчан прокурор се уредил с евтин апартамент

  • 10 януари 2012 20:43

  • 927
  • 0
Поръчан прокурор се уредил с евтин апартамент
©

С апартамент на свръхниска цена се е сдобил обвинителят Олег Янев. Фирмата, която му е дала имота, наскоро е била разследвана от прокуратурата, твърди столичен всекидневник.

Името на магистрата от Върховна прокуратура изплува покрай заловената банда за мокри поръчки от град Левски. Твърди се, че Янев, заедно с ромските лидери Ицо Папата и Цветелин Кънчев са били нарочени за убиване от Любо Къдравия и братята Васил и Георги Горанови, които в момента са в ареста.

От документите става ясно, че прокурор Олег Янев е проявил повече от завиден бизнес нюх. Той е платил едва 130 000 лева за жилището си от 92 квадратни метра в столичния квартал “Люлин”. По времето, когато е сключвана сделката, цените в района са най-малко 1000 евро за квадрат. Въпреки това, обвинителят е успял да се споразумее със строителната фирма “Ник строй Реал естейтс” за около 700 евро за квадрат.

През пролетта дружеството се прочу покрай скандалния списък на автомобили, които столичният КАТ на трябва да спира за проверка, защото собствениците им били спонсори на вътрешното министерство.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
927 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини