Автомобил стана жертва на междусъседски войни (снимка)

  • 08 юни 2017 10:02

  • 2914
  • 1
Автомобил стана жертва на междусъседски войни (снимка)
© Булфото (архив)

Автомобил станал жертва на вандали при спор за паркиране. След като спрял колата си пред блока, в който живее, шофьорът я заварил запечатана с монтажна пяна, съобщава OFFNews.

Причината била, че мъжът е паркирал на чуждо място. Това се разбира от оставената бележка. От снимките обаче не се виждат каквито и да е било обозначени паркоместа, така че най-вероятно става дума за място пред сградата, което някой просто си е набелязал като свое.

Засега собственикът не се е захванал с премахването на пяната заради опасения, че ще навреди на автомобила си. Жертвата на вандализма казва, че не знае кой стои зад стореното, но по пътя на логиката би трябвало да е човекът, който най-редовно паркира на същото място пред блока. Не е ясно дали е подаден сигнал до полицията, но е това е разумното решение. Собственикът на Тойотата се надява ревнивият ползвател на същото петно асфалт да си понесе заслуженото наказание.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2914 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тенденциозно и некоректно написана новина

2017.07.30 | 05:33

1
ОТ ОСТАВЕНАТА БЕЛЕЖКА, СЕ ВИЖДА САМО, ЧЕ "ПОТЪРПЕВШИЯ" ПРЕЧИ НА ХОРАТА, КАТО Е "ПАРКИРАЛ БЕЗОБРАЗНО", КОЕТО МОЖЕ ДА ОЗНАЧАВА ТРОТОАР ИЛИ ДОСТЪП ЗА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ ? КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е ЕЖЕДНЕВИЕ В СОФИЯ - ВСИЧКИ ВЕЛОАЛЕИ И ТРОТОАРИ СА В ПОДОБНИ АВТОМОБИЛИ - А ДОКОЛКОТО ЗНАЕМ АСФ

Добави коментар

Водещи новини