Алгафари: "Ислямска държава" тепърва зарежда с "бомбички" Европа (видео)

  • 05 юни 2017 07:40

  • 20817
  • 1
Алгафари: "Ислямска държава" тепърва зарежда с "бомбички" Европа (видео)
© Getty Images/Guliver (aрхив)

„Политиката, която се води спрямо бежанците е погрешна“, заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия журналистът Мажд Алгафари.

„Има големи групи, които влизат в България, без никой да разберe. Пример е вчерашната катастрофа. Ако тя не беше, нямаше да разберем за тази групичка бежанци“, смята  Алгафари.

Експертът по сигурност Димитър Гърдев заяви, че наистина е безумно да се оставят във Великобритания толкова много затворени ислямистки общности. „Във Франция и в други държави се приемат нови антитерористични закони и обществата се опитват да отговорят на новите предизвикателства“, обясни Гърдев и добави: „Европейските политици подцениха ислямистите“. От своя страна Мажд Алгафари заяви, че всичките приказки на политици след атентати, че повече няма да позволят подобни неща, са абсолютно безсмислени. „Ислямистите вече диктуват живота на европейците“, категоричен е журналистът.

„Да погледнем нещата малко по-истински“, предложи Алгафари и заяви, че има голяма вероятност тези, които влизат сега в Европа, да са „бомбички“ на „Ислямска държава“, с които групировката зарежда континента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
20817 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.10 | 13:11

1
мръсен комунистически боклук на който някой трябва да му затвори устаа

Добави коментар

Водещи новини