Удължиха бедственото положение в Чепеларе с три дни

  • 09 януари 2012 19:39

  • 1730
  • 0
Удължиха бедственото положение в Чепеларе с три дни
©

Обявеното бедствено положение в Община Чепеларе е удължено с три дни, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Възстановено е електрозахранването в голяма част от населените места на община Чепеларе. Възстановено е и електрозахранването на Роман, като все още без ток са няколко села около града. Остава бедствено положението в община Чепеларе. Курортен комплекс Пампорово продължава да е без водоподаване. На отделни места към 18.00 часа продължават действията на екипите за оказване на помощ на населението, почистване на пътищата и възстановяване на инфраструктурата.

Обявено е бедствено положение в община Тетевен. Трети ден без ток са кв. „Полатен”, махала Брязово, махала Горньово, селата Черни вид, Дивчово, Васильово, Рибарица, Бабинци, Глобово, Кирчево, Галата, Градешница.

Обявено е бедствено положение на територията на община Роман, поради прекъснато електрозахранване и последвалото спиране подаването на питейна вода на територията на цялата община Роман.

Републиканските пътища са проходими при зимни условия. Пътните настилки са мокри, заснежени, по високите и усойни места заледени, обработени и опесъчени.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1730 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини