Иван Тотев забравил каква кола имала жена му

  • 09 януари 2012 19:15

  • 5543
  • 1
Иван Тотев забравил каква кола имала жена му
©

Кметът на Пловдив Иван Тотев не е описал автомобил „Хюндай Купе" на съпругата си, взет на лизинг, в декларацията си пред Сметната палата.

Името му е сред публикуваните 167 висши държавни служител, които пуснали с несъответствия декларациите си за имуществото си през 2011 година.

Несъответствие има и в декларацията на пловдивския депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов. Той е пропуснал да отбележи, че е придобил употребяван джип „Тойота Ланд Круизер", съобщи Дарик.

Бившият председател на Общинския съвет Илко Илиев не е декларирал придобити чрез доброволна делба ниви с обща площ от 22.3 дка в с. Староселци и 11.7 дка в с. Долни Луковит, община Искър.

Бившият правосъден министър в правителството на Симеон Сакскобурготски и съдия от Апелативния съд Севдалин Божиков не е отбелязал данни за съпругата си, която е придобила чрез съдебна делба на 1/2 идеална част от поземлен имот с площ 9,979 дка в землището на с. Братя Кунчеви, област Стара Загора.

Списъкът със заключенията за несъответствие ще бъде изпратен на изпълнителния директор на НАП за предприемане на съответни действия, както и на председателя на ДАНС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5543 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.31 | 09:01

1
ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

Добави коментар

Водещи новини