Новият тотомилионер: Мечтая за едно – да бъда здрав

  • 07 май 2017 18:19

  • 10672
  • 0
Новият тотомилионер: Мечтая за едно – да бъда здрав
©

Все още не мога да се осъзная. Сега вече всичко ще се оправи. Това каза 78-годишният Тодор Крантов от Съединение, който спечели 8 млн. лева, в предаването „120 минути“ по БТВ.

След 40 години работа той получава 300 лв. пенсия, а със съпругата му живеят с 450 лв. на месец. Като платят сметките и лекарствата, нищо не остава.

Той разказа как е разбрал за печалбата. „Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива“. На шестото извиках: „Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай!“, разказа щастливецът.

Обадих се на дъщеря си и на сина си. Децата им веднага пристигнали и ги завели в Пловдив – „да не стане нещо, да не вземе някой фиша. Сега виж какви времена са“, каза Крантов.

Когато се прибрали в Съединение, имало еуфория, всички ги поздравявали, но „има и много завистливи хора“, добави той.

Новият тотомилионер разказа, че играе с едни и същи числа от 30 години. От тотализатора досега печелил само четворки. Със съпругата си – Елена са ходили най-много до морето – не е излизал от страната. През годините не успели да спестят никакви пари. Все още не са решили какво да правят с парите. "Мислят да си оправят къщата, да дам на децата и внуците".

Днес обаче тотомилионерът мечтае за едно – да бъде здрав.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10672 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини