Николай Нанков сменя цялото ръководство на АПИ

  • 04 май 2017 16:00

  • 2446
  • 2
Николай Нанков сменя цялото ръководство на АПИ
© Булфото (архив)

"Най-вероятно утре ще бъдат готови имената в новото ръководство на Пътната агенция", каза пред журналисти Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, който поема длъжността на министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета „Борисов 3“.

Служебният регионален министър Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на му предаде поста.

На въпрос дали предстои смяна на ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“ министър Нанков отговори, че това влиза в плановете му. По думите му това ще бъде съгласувано с премиера, но вече има имена на членове на управителния съвет, които се обсъждат.

„Нека да мине днешният ден. Утре ще говорим конкретно за имена“, коментира той и допълни, че утре най-вероятно ще станат ясни и заместник-министрите във ведомството. „Водим разговори с коалиционните партньори, с ръководството за евентуалните заместници, обсъждат се имена, но изчакайте още 1 ден“, отбеляза той, като уточни, че те ще бъдат експерти и хора от бранша, доказали се в Европа и национално ниво. „Ще създадем един отличен екип в министерството, с глобалната цел да продължим със същите темпове да развиваме инфраструктурата на страната“, заяви министър Нанков.

По думите му приоритетна остава и програмата за санирането. „Продължаваме програмата, ще видим какво са направили колегите за тези три месеца. Доста бяхме критикувани по темата, доста предложения имаше. Моето лично мнение е, че програмата би трябвало да бъде оптимизирана “, заяви министър Нанков. "Няма да бъде ревизьори, ще се запознаем какво наследяваме", каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2446 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.05 | 08:43

2
и други свини ще се подуват
Кики

2017.05.05 | 08:43

1
Ми затвор за крадците ще има ли

Добави коментар

Водещи новини