Защо "Нощните вълци" предзвикват спор у нас?

  • 02 май 2017 08:50

  • 6353
  • 6
Защо "Нощните вълци" предзвикват спор у нас?
©

"Важен е разговорът за обективния прочит на историята. Идеологията на "Нощните вълци" е болшевизъм. Тези хора получават финансиране от руското правителство, за да налагат тази доктрина. Това ни пречи, защото оказва огромно и погрешно влияние у нас".

Това заяви в ефира на Нова тв Асен Генов.

Асен Генов не одобрява модела на Русия и се изказа негативно за групировката на "Нощните вълци".

Миналата година тяхното шоу беше базирано върху това да всее, че Русия е петата империя.

Неговият опонент в студиото Камен Попов категорично отрече тази теория.

И добави, че е хубаво ние да си партнираме с Русия.

Целите на „Нощни вълци” са борбата срещу нравственото разложение, както и желанието им да се поддържат патриотичните ценности и да се развиват патриотичните идеали в помощ на младото и подрастващо поколение. И не на последно място – защитата на християнските ценности”, коментира още Камен Попов, член на българското представителство на мотоклуб „Нощни вълци”.

„България като малка държава трябва да се съобразява и да търси партньори както на изток, така и на запад. Ние на този етап не може да бъдем независима държава. Но аз съм против крайното влияние на определени политически сили и кръгове върху развитието на България и взимането на управленски решения”, добави Камен Попов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6353 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Mongols

2017.05.11 | 14:30

6
И рокерита им на хранилка.

2017.05.02 | 16:08

4
Като какъв се явява този нещастник с късата коса ?. Защо се дава трибуна на пропаднали наркоманизирани боклуци с хомосексуални наклонности ?. Такива имат повече права от обикновенните хора и затова нормалните бягат в чужбина.

2017.05.11 | 14:24

5
... глупости приказва опитвайки се да ги изкара тея нощни вълци едва ли не ангели,а пък те хич не са чак толкова благочестиви!!!

2017.05.02 | 15:59

1
Еми в същност асенчо,това жалко човече с видими физически белези на умствено увреждане,неспособно на нещо друго освен да сипе жлъч,и наркомани и педали с кеф биха го пребили заради безкрайната му наглост и отявлена лъжливост,ама и тоя другия не се усеща какви глупости прик

2017.05.02 | 16:08

3
АБЕ НА ТОЯ ПЕНДЕЛ -ГЕНОВ ..ЖАБОКА СОРОС ЛИ ВСЕ ОЩЕ МУ ГО НАБУТВА ИЛИ КАРА ПО ИНЕРЦИЯ..КАКВО РАБОТИ ТОЯ ..А РАЗБИРАМ -ЛИЖЕ...
bambu4a

2017.05.02 | 16:08

2
Този соросоиден плазмодий,който не можа да си изкарва хляба с керамика висна на яслата на Сорос .Много пъти съм го гледал по студията как се опитва да ръси мозък,но откровенно не му се удава.Но нали трябва да оправдава сребърниците на Сорос и американското общество за Бълга

Добави коментар

Водещи новини