Поголовна сеч край живописното село Белчин (снимки)

  • 31 март 2017 09:04

  • 5937
  • 4
Поголовна сеч край живописното село Белчин (снимки)
© Фейсбук

Мъж от живописното туристическо село Белчин алармира във Фейсбук за поголовна сеч в района.

Ето какво е написал Страхил Гешев:

"Понеже си обичам селото, мисля че трябва да покажа на всички на какво се натъкнах, ей така докато си бягах из района. Пък белким, някой се заинтересова и даде идея какво да направим.

За село Белчин става въпрос! Същото, в което преди година две, се издигна мощната полубутафорна (щото си я имаше) твърдина Цари Мали Град (една друга тема, едни много пари, евро субсидия за някой друг милион, щастлива кметица(или царица) сменила три партии, но все кметува, влиятелен бизнесмен от ГБС и тн и тн...мноого дълга тема).

Ама не за това става въпрос сега! Зад красивата полубутафорна фасада на крепостта, заради която селото поживна от хилядите туристи, които пъплят нагоре къмто твърдината, се натъкнах на истински грозна сеч! Първоначално си казах, баси, няма такъв смерч, кат на бранището над Бистрица, ама Ц не е смерч а поголовна сеч!! По тези пътеки и коларски пътчета няма туристи и затова резачките не спират. Вековни букови дървета лежат помляни навсякъде. Грозна гледка..

Питах една жена от селото, която срещнах на хижата Белчински Рай, каква е тази работа и тя ми разказа, че скоро няма да има на какво да се подпреш, като се разхождаш из гората. Всякакви фирми влизали и си секли където искат. На къде се извозват трупите не зная. Никакъв контрол от никого. Аз маркировка по трупите не видях!

Подадох сигнал в 112 пък да видим, ама.."

Последвайте канала на

Novini.bg
5937 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ааа

2017.03.31 | 17:23

4
Поголовна сеч е в цялата държава !

2017.03.31 | 17:23

3
Къде са зелените мафиоти? Май ги е страх от циганите.
баба гицка

2017.03.31 | 17:23

2
те морската градина във Варна изсякоха и никой не ги спира - а пък за горите ...........
баба Кута

2017.03.31 | 17:23

1
Я!? Тъй нареченият"цар" ли се е завърнал!?

Добави коментар

Водещи новини