Трамвай № 8 и автобус № 72 с временни маршрути

  • 17 март 2017 19:58

  • 1865
  • 0
Трамвай № 8 и автобус № 72 с временни маршрути
©

Въвежда се временна организация на движението по релсовия път по трамвайна линия №8.

На 18 и 19 март в интервала от 5 до 16 часа ще се въведе временна организация на движението на трамвайна линия №8. Трамвая ще се движи от Съдебната палата до ж.к."Западен парк".

Разкрива се временна автобусна линия №8-ТМ с маршрут: от трамвайно ухо "Люлин" по бул."Добринова скала", бул."Д-р Петър Дертлиев", бул."Панчо Владигеров", бул."Царица Йоана", ул."Булина ливада", бул."Александър Стамболийски", бул."Вардар" и по бул."Царица Йоана" и по маршрута двупосочно, съобщава Столична община.

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни и трамвайни спирки и на временните спирки както следва:

- Двупосочна на кръстовище бул."Царица Йоана" и ул."Луи Пастьор"

- Еднопосочни - на ул."Булина ливада" при бл.63 в посока център, на бул."Царица Йоана" на 50 м след левия завой от бул."Вардар";

- На бул."Панчо Владигеров" на 100 м след бул."Захари Стоянов" в посока ж.к."Люлин".


Автобус № 72:

Временно ще бъде променен и маршрутът на автобусна линия № 72 в посока хотел Плиска.

Заради изграждането на канализация се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Стоил войвода" между кръстовище ул. "Стоил войвода" - ул. "Георги Обретенов" и ул. "Георги Минчев". Забраната важи ще важи от полунощ на 18.03.2017 г. до полунощ на 21.03.2017 г.

По време на ремонтните дейности ще се промени и маршрута на автобусна линия № 72 в посока хотел Плиска - по маршрута си до кръстовище ул. "Атанас Узунов"/ул. "Велчо Атанасов", по ул. "Атанас Узунов" и по маршрута до хотел "Плиска". Ще бъде разкрита и временна спирка на ул. "Атанас Узунов" след кръстовището с ул. "Марагидик".

За целта на ремонта ще се закрият автобусните спирки "Читалище Отец Паисий" (2368), "ул. Георги Минчев" (1924) и ул. Стоил Войвода" (2189).

Последвайте канала на

Нора Виткова
1865 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини