Скандално известен екстрасенс дебне в центъра на Шумен

  • 03 януари 2012 07:09

  • 3208
  • 3
Скандално известен екстрасенс дебне в центъра на Шумен
©

Скандално известният екстрасенс Десислав Вълков – Деси, който е осъждан 11 пъти за различни престъпления, е отворил офис в центъра на Шумен и набира по обява мераклии за избавление от негативна енергия.

„Тук съм от средата на декември, за да се отдам изцяло на хората с това, което ми е дадено от Бога - изчистването на отрицателна енергия, предсказания и тям подобни”, заявил Вълков пред вестник „Монитор“. Имал намерение да остане в Шумен месец-два.

Името на Деси Екстрасенса нашумя в средата на миналото десетилетие, след като срещу представящия се за сътрудник на МВР, тайните служби и ДАИ мъж започнаха следствени дела. В Пловдив го признаха за виновен за блудство и грабеж и му дадоха 4 г. затвор. В Плевен си изкара година и шест месеца за причиняване на телесна повреда, грабеж и неправомерно представяне за длъжностно лице – правел се на инспектор от ДАИ, вършил проверки и налагал глоби. Най-често потърпевши от престъпните му действия били пациентки, отишли да им гледа или личните му асистентки.

„Важна е истината, от Бога по-силно няма, това, че съм с присъди, не означава, че са свързани с това, с което се занимавам в момента”, объркано философски обяснява Деси.

„Каквото е кодирано от Бога, това става, ако ми е писано пак да вляза в затвора, ще стане”, коментира екстрасенсът. Според него присъдите му били недоказани, на лична основа.

Според издадените до момента присъди Деси е доста нагъл тип - наел такси и на път от София на 36 километра от Пловдив накарал шофьорката да спре. Извадил карта и се представил се за инспектор от ДАИ и започнал "проверка". Накарал "нарушителката" да се съблече, започнал да я опипва - блудствал с нея близо четири часа.

Върхът на кариерата му обаче е през 1996 година, когато "посочва" убийците на Андрей Луканов и става сътрудник на Пето РПУ в столицата, снабдява се с полицейска униформа и документи, ползвал се с доверието на покойния вътрешен министър Любомир Начев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3208 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
gdgdgdg

2014.08.16 | 21:18

3
Tova e Rumen Lukanov na mladini :-))))0

2014.02.06 | 15:31

2
samo po o4encata kato go pogledna i vijdam edin mizeren mi6ok , tarse6t nqkoi da mu se vrazva ! toq nqma ma ni6to ob6to s BOG !
desislav tranki , koi znae kak mu e tyrskoto ime

2013.05.03 | 12:01

1
maikooo pa tiq ot toq krai samo zbrakanqci ima

Добави коментар

Водещи новини