Почитат паметта на командоса Емил Шарков, убит при спецакция

  • 14 март 2017 08:53

  • 9212
  • 4
Почитат паметта на командоса Емил Шарков, убит при спецакция
© Булфото (Архив)

Паметта на Емил Шарков ще почетат в Лясковец. Три години от трагичния инцидент, при който загина полицаят Шарков по време на специализирана полицейска акция се навършват днес. Това съобщиха от общината.

Емил Шарков загина по време на обезвреждането на стрелеца Петко Петков, който заплашваше живота и на учениците от СУ "М. Райкович". Затова и днес общинското ръководство и ръководството на училището организират поклонение.

От 13:00 часа, ще бъде почетена паметта на загиналия Емил Шарков.

Ще бъде отслужена панихида на плочата на загиналия, която бе открита преди две години пред корпус І на училището. Паметта на Шарков се очаква да почетат министърът на вътрешните работи, колегите и семейството му, приятели и негови близки. Пред корпус І на училището ще се съберат и много ученици, общинското ръководство на Лясковец, както и граждани, които желаят да поднесат цветя в знак на почит и уважение към героя.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9212 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
House M.D.

2017.08.21 | 20:22

4
ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ БАЙ ПЕТКО БРЕНЕКЕТО! Заслужава паметник приживе!
сд

2017.08.21 | 20:22

2
ти си надрусанн идиоттт циганиннн

2017.08.21 | 20:22

3
Хахаха и ти ли си от тези жалки създания,дето се чувстват истински мъже когато държат оръжие в ръце и унижават някой по-слаб от тях,за които човек може да бъде мишена,а убииството му да носи...точки??? В такъв случай ми е ясно че си прекалено тъп за да разбереш за какво говоря...!

2017.08.21 | 20:22

1
Гнусна,надрусана със стероиди,свиня,изпитваща удоволствие да убива,но намерила това което търси...Да живее великият българин Бай Петко,показал ни как трябва да защитаваме дома и семейството си от такива професионални убийци-античовеци!

Добави коментар

Водещи новини