Кърджали благодари на Караянчева за санирането

  • 10 март 2017 15:59

  • 7821
  • 2
Кърджали благодари на Караянчева за санирането
© ГЕРБ, пресцентър

Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на се срещна с жители на квартал „Байкал“ и кметство Резбарци. В „Байкал“ се намира един от седемте жилищни блока в града, санирани по Програмата за енергийно обновяване на българските домове, финансирана с европейски средства.

Обитателите на бл. „Берое“ благодариха на Караянчева като представител на управляващото мнозинство, реализирало проекта, за новия облик на сградата и подобрената й енергоефективност. Но едновременно с това изразиха недоволството си, че общината не се е погрижила за съпътстващата инфраструктура – улична настилка, тротоари, осветление. В Резбарци от години стои нерешен проблемът с канализацията и качеството на водопреносната мрежа, въпреки, че селото е буквално в чертите на града.

Хората се оплакаха пред Караянчева, че кметът ги е подвел с обещанието да прокара поливна вода, ако всяко домакинство плати по 300 лева. Поискаха местната власт да ускори газифицирането на района, както и да бъде обособен областен туристически център, който да промотира уникалното културно-историческо наследство на Източните Родопи с цел осигуряване на устойчив поминък за населението. На срещата в Резбарци присъстваха още кандидатите за народни представители д-р Спас Пасев и адвокат Николай Маргаритов, както и общинските съветници

Огнян Иванов и д-р Йорданка Господинова. И на двете срещи на бяха подминати темите за доходите, социалната политика на държавата и подкрепата за уязмивите общности – майки с деца, пенсионери, инвалиди, безработни. Присъстващите изразиха убедеността си, че ГЕРБ трябва да спечели убедително предсрочните парламентарни избори, за да продължи възходящото икономическо развитие на страната.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7821 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
оня с коня

2017.03.11 | 20:01

2
Герб мислят за народа каквото вълка мисли за агнетата.

2017.03.11 | 20:01

1
ТОВА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ЛИ Е ???????

Добави коментар

Водещи новини