Бащата на падналия от лифта Владо: Започвам да си мисля, че инцидентът е плод на моето въображение

  • 07 март 2017 08:35

  • 40534
  • 3
Бащата на падналия от лифта Владо: Започвам да си мисля, че инцидентът е плод на моето въображение
©

Няма виновни, има досъдебно производство. Събират се някакви доказателства, но прокуратурата не може да повдигне обвинение. Оказва се, че кабинката е най-здравата. Почвам да мисля, че това е плод на моето въображение.

Това каза в ефира на bTV Любомир Станков, бащата на малкия Влади, който падна от кабинка на Симеоновския лифт преди година.

„Дали го протакат или не, не знам, но някак си много бавно се случват нещата. Година и един месец е много време. Експертизата е била готова едва миналия декември”, каза още той.

По думите му, Влади не иска да си спомня за ситуацията, иначе е добре. От инцидента насам семейството не се е качвало на лифт. Станчев коментира и случаят с падналото дете от лифта в Боровец. „Случаят на Боровец. Много старателно разгледах видеото в интернет, на което се вижда цялата ситуация. Колкото и пъти да го гледам, стигам до извода, че там са виновни лифтаджиите. Те дремят.

От камерата се вижда, че детето не е седнало както трябва на седалката. Лифта е трябвало да бъде спрян веднага, това им е работата”, каза Станков.

„А двамата, които са там, те не виждат. На тях въобще не им прави впечатление, че има някакъв проблем”, добави той. Бащата изрази още съжаление, че при неговия случай не е имало камера, за да се види какво се е случило. „Може би делото щеше вече да е приключило. В моя случай аз ще си ги осъдя, на 100%. Много държа и на публично извинение”, бе категоричен Станков.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
40534 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
татювеца от чалга поколението

2017.03.13 | 14:29

3
Боже и този нефелник ли си оставил да се размножи?
Коста

2017.03.10 | 10:49

2
Виждам колко много знаеш и даваш оценки. Наверно си преуспял и голям психолог, но това е друга тема. Важното в историята е,че тези които е трябвало да реагират адекватно не са го сторили, вижда се ясно на видеото. Останалото е мълчание!
111

2017.03.10 | 10:49

1
Тоя,ако беше нормален баща щеше да сложи детето си да седне и нямаше да падне никога!

Добави коментар

Водещи новини