Временно без вода днес ще останат някои части на столицата

  • 07 март 2017 07:16

  • 1091
  • 0
Временно без вода днес ще останат някои части на столицата
©

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването днес в кв. "Христо Ботев", Зона Б-18 и "Гео Милев" в столицата и в с. Железница, съобщиха от "Софийска вода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Спасов" в кв. "Христо Ботев" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа в района на ул. "Георги Спасов", ул. 511, ул. "Мими Балканска".

При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ул. 511.
Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Българска морава"- Център, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа по ул. "Българска морава" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на ъгъла на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" и ул. "Българска морава".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цветан Радославов" в жк. "Гео Милев" , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа в района на ул. "Цветан Радославов" от ул. "Александър Жендов" до ул. "Алфред Нобел" и на ул. "Александър Жендов" 5.
При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на ул. "Цветан Радославов" и ул. "Алфред Нобел".
Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. "Плана планина" в с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 часа по ул. "Ленище".

При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на ул. "Ленище" с ул. "Плана планина".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1091 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини