Мартенска градушка падна във Враца

  • 06 март 2017 16:56

  • 15088
  • 3
Мартенска градушка падна във Враца
© Булфото (архив)

Рядък природен феномен наблюдаваха жителите на Враца, а именно градушка. Тя се е изсипала над центъра на града. Ледени късове са с големината на грахово зърно.

Времето сериозно стресна жителите на града под Околчица. Хората, излезли на разходка в централната градска част, бързо са били принудени да се скрият на сушина по магазините и входовете на сградите, а автомобилите трябваше да отбият встрани от пътя. Макар да не са особено големи, ледените късове все пак могат да нанесат поражения.

Градушка през март е особено нетипично метеорологично явление, тъй като този вид валежи са характерни за летния сезон или по-топла пролет. Но все пак женският месец често е съпътстван от аномалии.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15088 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Kmrncki

2017.05.02 | 01:25

3
Сега, в навечерието на 3-ти март, мога да кажа само, че българите продължават да чакат да дойде някой и да ги „освободи“. България не е свободна страна на свободни хора. България е Територия под игото на алчна, жестока и безскрупулна Мафия. Тия прости, нагли и самозабравили с
Прочетено от Кмрнцки

2017.05.02 | 01:25

2
...се типове владеят всички възможни видове Власт и могат да смачкат всеки само с 2-3 телефонни обаждания. Тук няма правила, няма закони, няма справедливост и правосъдие. Населението на Територията не показва никаква потребност от свобода, състои се от дълбоко наплашени за м
Да се чете от долу нагоре

2017.05.02 | 01:25

1
...мизерното си битие човешки сенки.

Добави коментар

Водещи новини