БФС направи дарение за Хитрино (снимки)

  • 05 март 2017 16:13

  • 7434
  • 1
БФС направи дарение за Хитрино (снимки)
© Булфото (Архив)

Българският футболен съюз направи дарение за отбора на Хитрино. В селото, което пострада при взрива на цистерна, пристигнаха бивши футболни легенди, за да изкажат подкрепата си.

 Това се случи на специална церемония на стадиона в града преди началото на двубоя срещу Кубрат 2007 от 20-тия кръг на Североизточната Трета лига. Решението местният клуб да бъде подкрепен бе взето на редовно заседание на Изпълнителния комитет на централата на 12 януари. Там бяха членът на Изпълнителния комитет на БФС и съветник на министъра на младежта и спорта – Емил Костадинов и заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов.

Дарението включва нови спортни екипи за нуждите на първия отбор и юношеските формации, както и топки и тренировъчни пособия за всички гарнитури в клуба. За своите нужди гостуващият тим от Кубрат също получи нови топки.



Антон Попов благодари на домакините за поканата и изказа съпричастност към семействата на пострадалите по време на трагичния инцидент. Попов заяви, че в лицето на БФС и президента Борислав Михайлов, футболът в Хитрино може да разчита на верен партньор.

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който бе отличен със специален плакет по повод отличното сътрудничество и развитието на футбола в региона благодари на БФС и президента Борислав Михайлов за подкрепата и обеща, че догодина условията ще се подобрят значително и клубът ще се сдобие с нов и по-качествен футболен терен.

Снимка БФС

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7434 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2017.03.06 | 11:07

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини