Осигуряват повече гориво за работата на МВР (снимка)

  • 13 януари 2017 15:45

  • 6526
  • 0
Осигуряват повече гориво за работата на МВР (снимка)
© Фейсбук

Вътрешният министър проведе работна среща с ръководството на ОДМВР-София и на районните управления- Ботевград, Правец, Етрополе и Своге, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. и зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев проведоха работни срещи с ръководството на ОДМВР-София и районните управления- Ботевград, Правец, Етрополе и Своге.

Снимка МВР

Те посетиха и РУ- Сливница,където разговаряха с началниците на РУ- Годеч и Костинброд. На място ръководството на МВР се запозна със състоянието и оперативната обстановка на обслужваните територии, както и със създадената организация по места за провеждането на специализираната полицейска операция по противодействието на битовата престъпност.

По време на срещата бе отчетено доброто сътрудничество с кметовете и кметските наместници на малките населени места, благодарение на което е постигната и бърза полицейска реакция. Бе отчетено и предприетото взаимодействие за въвеждането на системи за видеонаблюдение.

Министър Бъчварова сподели, че често работата на полицията по отношение на битовата престъпност не е толкова видима, защото превенцията не е новина, а част от ежедневието. По думите й, с осигурения допълнителен ресурс на гориво и хора се дава възможност да се повиши интензитетът на работа.

"Създава се нов модел, който ще даде своите резултати, ако се работи активно", отбеляза тя.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6526 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини