Родители и учители се обявиха в подкрепа на директора с голите снимки (видео)

  • 12 януари 2017 07:52

  • 28962
  • 6
Родители и учители се обявиха в подкрепа на директора с голите снимки (видео)
© Фейсбук

Не сме виждали голите снимки на директора. Това е долна манипулация. Те не са автентични. Публикуването на тези снимки гони някаква цел. Искат да опетнят директора. Ние сме много доволни от неговата работа.

Това казаха пред камерите на БТВ родители на ученици от 51-во училище. Те коментираха темата за голите снимки на директора Асен Александров. Нашите деца са категорични, че това е фотошоп. Това е неговият живот. Той тези снимки не ги е пращал на ученички. Всичко това е част от някаква грозна кампания. Това е едно от най-дбрите училище в София и България. Всички деца са много доволни, разкриха родителите.

Същото мнение изказаха и учители. Това е долно. Опитват се да омерзят един човек, който е дал толкова много на образованието. Г-н Александров не е в отпуск. Той е в болничен. Вчера е бил в болница. Има проблеми със сърцето. Този човек има семейство, внучки. Притеснил се е. В социалните мрежи всички наши ученици подкрепят г-н Александров. Ние, като колектив, също го подкрепяме и заставаме зад него. Зад тази ситория стоят политически интереси. Образованието е достатъчно голо. Ако това ще помогне, готови сме и ние да съблечем голи, категорични бяха преподавателите.

По казуса проверка разпореди и Софийска градска прокуратура. В хода на проверката ще бъде проверена автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител, а след приключването й ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от НК, заявиха от прокуратурата.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
28962 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
хаха

2017.01.17 | 04:20

5
Циганка е оплодена на 13 години, циганин на 15 години! Това за България е нормално, ненаказуемо и безпроблемнно! Въпреки че цигански нерез е заплодил дете! НО мъж на 45 се съблякъл и всички вият до небесата! Щом сме толерантни цигански деца да рабдат деца значи нудистите трябва да незначителен проблем!!! А АКО СНИМКИТЕ са манипулирани???? Кой и как ще изчисти името на учителя????
рф

2017.01.17 | 04:21

6
На този директорски пост ,това не го оправдава. Всички мъже знаем за какво се качват голи пишки в нета.....

2017.01.17 | 04:20

4
тоя на снимката е наистина педофил -майки пазете децата си от акива като тоя олигофрен
таркалан

2017.01.17 | 04:20

3
Ако не се е снимал в училище не виждам какъв е проблема. От кога голотата стана престъпление, вие да не се клецате и къпете облечени. Аман от пуритани кой те знае какъв чекиджия си!!
Драган

2017.01.17 | 04:20

2
Всеки държавен служител, който се съблече в "подкрепа" на педофила, да бъде уволнен трайно!
Джоро

2017.01.17 | 04:20

1
Снимка има и аз я видях. Питам: Кой нормален човек се снима гол и защо? Какъв е бил преди да стане директор? Аман от "елитни" заведения! Елитни кръчми, елитни миски, елитни политици и елитно пропаднало образование. ръководено от елитни педофили. И Сидеров се беше съблекъл.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини