Затвориха летище Бургас

  • 06 януари 2017 14:02

  • 16078
  • 2
Затвориха летище Бургас
© Getty Images/Guliver (архив)

Летище "Бургас" спря работа заради слаба видимост и снежна вихрушка. Преустановени са всички полети. Това съобщиха от областната управа в Бургас.

Затворени са АМ "Тракия", Айтоският, Ришкият, Дюленският проход, пътят Бургас-Варна, пътят Бургас-"Петолъчката", Бургас-Каблешково-Ахелой. Отворени за движение при зимни условия са пътищата Бургас-Малко Търново, Бургас-Созопол-Царево, Бургас-Средец-Елхово-Ямбол.

До 12.00 часа на телефон 112 са регистрирани два сигнала за бедстващи хора. Първият е за аварирал в преспите лек автомобил в района на село Детелина, в който пътува семейство с бебе на шест месеца. Вторият случай е за останал в преспите при село Кръстина минибус, в който пътува болен човек. И по двата случая е реагирано незабавно и няма опасност за живота и здравето на подалите сигналите.

По информация на ЕВН обстановката в областта е сравнително спокойна, няма регистрирани тежки аварии. 20 са екипите в Бургаско, които реагират на сигнали.

Специалисти от Военноморската база-Бургас проведоха повторна операция за осигуряване на нормалното вливане на река Велека в Черно море. Към момента няма опасност пътят, свързващ Резово и Синеморец с Царево, да бъда наводнен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16078 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хм

2017.01.07 | 19:38

2
Много интересно, а дали от летището знаят, че са затворени, питам, защото преди час кацна полет от Москва

2017.01.06 | 14:58

1
Това е заради Боко, щото не се е отпушил!

Добави коментар

Водещи новини