Мая Манолова: Вярвам, че Хитрино ще стане населено място за пример

  • 28 декември 2016 17:19

  • 7678
  • 4
Мая Манолова: Вярвам, че Хитрино ще стане населено място за пример
©

До момента 2 млн. лева са събрани в дарителската сметка на БЧК за пострадалите в Хитрино. Това каза омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Мой ангажимент е да гарантирам, че тези средства ще се разпределят по един честен, прозрачен и ясен начин. Хората в Хитрино ще преценят точно от какво да се харчат парите и от какво имат нужда. Това са изключително сплотени, достойни и трудолюбиви хора. Вярвам, че Хитрино ще стане населено място за пример и благодарение на самите хора, които живеят там".

Омбудсманът се ангажира с обещанието да се оказва правна помощ на пострадалите от Хитрино, които нямат тази възможност.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на коментира и какво постигна за длъжниците на монополистите. „Имаме две победи в седмицата преди Коледа. Победи на здравия разум в правната комисия, за което благодаря. След 7-часово заседание на правната комисия депутатите приеха промени в ГПК, с които забраниха на частните арбитражни съдилища да съдят граждани. Те са се насочили и срещу цели общини. Това в нормален съд няма как да се случи. Арбитърът се произнася изцяло в полза на завелият иска. Това е узаконен рекет. Става дума за стотици хиляди български граждани. Това са по над 300 дела дневно. Аз подозирам, че делата се водят на компютър и се произнасят решения“, заяви Манолова.

„В момента Топлофикация във всяко едно дело начислява 100 лева юрисконсултско възнаграждение, още 300 лева, ако гражданинът възрази и 350 лева след осъждането. Така за сума от 500 лева достига до 1000. Постигнахме намаляване на тези хонорари шест пъти“, каза Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7678 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.01.03 | 22:45

4
Голям пиар си направихте всички с това Хитрино !!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!
за съжаление

2017.01.03 | 22:45

3
И тая се оказа прикрит соросоид!

2017.01.03 | 22:45

2
ДЕМАГОЗИ !!!!!!!!!!

2016.12.30 | 10:04

1
Абе... добре за Хитрино... Де да беше добре и за другите населени места... Бисер,Перник и... и ... и ...Понеже е сега предизборно време и всички се надпреварвате... Нехранимайковци сте вие...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини