Цветана Манева: Ако не се смирим, трагедията ще го направи (видео)

  • 27 декември 2016 09:54

  • 2680
  • 3
Цветана Манева: Ако не се смирим, трагедията ще го направи (видео)
©

Не зная дали „смирение” е актуална дума в България, но е наложителна. Ако не побързаме да се смирим, трагедията ще го направи. Трагедията смирява”. Това каза пред БТВ актрисата Цветана Манева.

По думите й нацията ни се държим като нещо недовършено, което се вижда и в поведението ни. Много бързо разпиляваме енергията си, не можем да я концентрираме, защото си нямаме доверие, допълни актрисата.

Тя сподели още, че най-свободна се чувства на сцената – в театъра, и в университета при студентите. Цветана Манева смята, че изкуството ще ни спаси, защото ни помага да се справим с истината на битието си.

На въпроса какво я възпламенява тя отговори: „Дребните неща – усмихнати хора, миризмата на прясно изпечен хляб, хубава книга.“

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2680 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
нищожества е вашето име

2017.04.03 | 14:52

3
А колко си беше хубаво и подредено при комуниЗЪМА -- робите си бачкаха като улави за 200 лева , а ние приближените на властта комуняги си развявахме г.ъза по събрания и конгреси и лапахме народни пари , защото бяхме богоизбрани и то по нареждане на Първия Идиот !
каката на баткото

2017.03.29 | 18:48

1
на времето имаше хубави цици и радваше червеният елит, ивтересно дори и това не ги нучи на смирение - май е по-добре заупокой!
баткото на каката

2017.03.29 | 18:49

2
како ..и твойте цици..бяха ,сега ти висят до земята ..а колко червени и сини и пембени те минаха ..ех спомени ,а сега само ти смърди дупето и злословиш..остана ти само устата ..на времето и по два ги ловеше..

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини