Тежкотоварни камиони закъсаха в Котленско

  • 22 декември 2011 08:58

  • 2686
  • 0
Тежкотоварни камиони закъсаха в Котленско
©

Два ТИР - а са закъсали на пътя до котленското село Мокрен заради липсата на вериги. Няма затруднения за останалите участници в движението.

Забранено остава движението на камиони с тегло над 10 тона по пътя Сливен – Стара река. С нормална интензивност е трафикът по главен път София – Бургас. Екипи на КАТ следят за нередности в района на Петолъчката, Минералните бани - до отбивката за село Ковачите, както и на входа и изхода на Нова Загора. Камери следят за спазването на Закона за движение по пътищата в районите на селата Подслон и Съдиево, както и на изхода на Нова Загора в посока София.

Движението по Подбалканския път Казанлък - Сливен - Петолъчката е с нормална интензивност.
Проходими при зимни условия са пътищата в област Сливен. В равнинната част на общините Сливен и Нова Загора вали дъжд, пътните настилки са мокри и хлъзгави,

В общините Твърдица и Котел, както и в планинските части на територията на цялата област вали сняг. Пътищата се почистват и опесъчават. Снежната покривка е от 5 до 15 см. Няма проблеми и ограничения за автомобилите. От ОПУ –

Сливен призоваха шофьорите да не тръгват на път ако това не е наложително, ако все пак пътуването не може да се отложи колите трябва да са оборудвани за движение при зимни условия.

Температурите в областта са от минус 1 до +2 градуса.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини