Катери и хеликоптери търсят изчезналите край Дуранкулак рибари

  • 21 декември 2016 08:11

  • 9554
  • 3
Катери и хеликоптери търсят изчезналите край Дуранкулак рибари
© Булфото (Архив)

Катери на Гранична полиция и военен хеликоптер и днес ще продължат издирването на двамата изчезнали рибари в района край Дуранкулак, пише "24 часа".

В акцията вчера се включиха и рибари от Северното Черноморие, но засега от двамата мъже няма и следа. 29-годишният Галин Тодоров и 49-годишният Коста Мянков влизат в морето в понеделник в 13,30.

Мянков казал на съпругата си, че имат работа за не повече от час. В 15,45 съпругата на Мянков му звъннала, но телефонът бил изключен. След като не се прибрал близките му започнали да го търсят, но от двамата рибари нямало и следа. Тогава подали сигнал към телефон 112. Още снощи в морето влязъл катер на гранична полиция, но без резултат. Днес в операцията по издирването без успех се включиха катери на Гранична полиция, морска администрация и хеликоптер на военноморските сили. Рибари също влязоха в морето да търсят колегите си. Димитър Марчев влязъл с надежда да се открие отломки или нещо от лодката, но не е имало.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9554 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
айде стига

2016.12.21 | 14:08

3
А може и некакви "бежанци" да са возили, казва ли ти някой?? И стига с тия хеликоптери и трошене на пари! По света за възрастен, който сам си носи отговорността се чака май поне седмица, щото може да е решил да се усамоти някъде. Тука веднага се вдига всичко и после карат невинния човек да плаща, защо? Ми може да съм поискал 3 дни да седя на палатка без жена и деца, кой ги кара да вдигат хелекоптери от първия ден?

2016.12.21 | 14:00

2
А ако това бяха твоите роднини или приятели дали щеше да мислиш така?!

2016.12.21 | 12:27

1
айде спрете се вече с тия хеликоптери, за всеки малоумник хеликоптер , писна ни да плащаме стотици хиляди левове за всякакви идиоти през 2 дни.

Добави коментар

Водещи новини