Кой мрази Коледата

  • 19 декември 2016 14:49

  • 3914
  • 0
Кой мрази Коледата
© Getty Images/Guliver (aрхив)

Звезди от света на киното и музиката изпратиха послания на феновете си за предстоящите празници, предаде Ройтерс.

Част от знаменитостите изразиха надежда, че светът ще се обедини през 2017 г., а други разказаха спомените си за Коледа, изобилстваща от храна и подаръци.

"Весели празници! 2016 г. беше интересна, трудна година, така че нека се обединим и да изпълним 2017 г. с любов", каза актьорът и певец Уил Смит.

Екранната му партньорка във филма "Косвена красота" Хелън Мирън пожела: "Бъдете доволни, щастливи и изпълнени с надежда. Бъдете миролюбиви и нека всички работим в посока за постигане на мира през новата година, защото вече е време".

Канадската певица Шаная Туейн сподели, че обича да е заобиколена със сняг по празниците. "Идвам от много студена част на Канада, където винаги има сняг. Харесвам традиционната Коледа, затова предпочитам тихата и приглушена обстановка на празника", допълни тя.

Актьорът Лиам Нийсън каза, че също спазва традициите: "Аз и двамата ми сина празнуваме Коледа много, много традиционно. Имаме доста храна, може би твърде много храна, и по-малко подаръци, и отправяме молитви с благодарност. Това е много специално време от годината".

Рок изпълнителят Мерилин Менсън обаче коментира, че "мрази Коледа" по време на Британските награди за мода за 2016 г. в Лондон. "Прекарвам всяка Коледа без елха. Отскоро се чувствам като от "Коледата на Чарли Браун", тъжното дърво, Гринч", каза той, предаде БТА.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3914 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини