Затягат ограничителните мерки в Хитрино

  • 12 декември 2016 17:35

  • 12427
  • 0
Затягат ограничителните мерки в Хитрино
© БТВ

Напълно са източени седем цистерни две на половина и останали 3, по които се работи по разтоварването. Това каза пред журналисти в Хитрино министърът на вътрешните работи в оставка Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. след заседание на кризисния щаб.

Получиха се някои усложнения, но в крайна сметка нещата продължиха. Изготвили сме план на действие, колегите ще продължат работа и утре. Днес успяхме да осигурим възможност на хората, които имат животни, да си влязат в домовете, за да ги нахранят. Такава възможност ще бъде осигурена на хората и утре, заяви Бъчварова.

Тя уточни, че може да се наложи утре да бъдат въведени по-строги ограничителни мерки, тъй като започва най-тежката част от работата, ще се извършват по-специфични действия по обезопасяването на цистерните.

Бъчварова призова всяка информация за действията на институциите, която не излиза от щаба, да не се възприема за достоверна.

По думите й е рано да се говори за връщане на хората от Хитрино по домовете им.

Правим всичко възможно да гарантираме сигурността на работещите на мястото. В много добра комуникация сме с разследващите органи, каза Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Здравният министър в оставка Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва съобщи, че на постоянно дежурство остават пет екипа на спешна помощ. Във Варна и в Шумен са настанени общо 13 пациенти, пострадали при взрива, като от тях трима са с опасност за живота, на останалите състоянието се подобрява и няма риск за живота им, поясни Москов.

Той добави, че на всяка аптека и личен лекар е разпоредено само срещу рецепта да издават медикаменти на пострадалите.

Психологически тежко е състоянието на хората в кризисния център в Шумен, иначе общото им здравословно състояние е добро, каза още Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов заяви, че пет екипа пожарникари и спасители продължават работа. Те имат за задача максимално количество пропилен да бъде обезвредено и откарано в Бургас. Това налага утре да са засилени мерките за сигурност, уточни Николов.

По думите му няма опасност от обгазяване в региона.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12427 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини