Временно без вода утре ще останат някои части на столицата

  • 12 декември 2016 10:40

  • 2100
  • 0
Временно без вода утре ще останат някои части на столицата
©

Временно ще бъде прекъснато водоподаването утре в някои части на столицата, съобщават от "Софийска вода". На 13 декември във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Поп Грую" в кв. "Васил Левски", се налага спиране на 888оподаването от 9.00 до 19.00 часа в района на бул. "Ботевградско шосе", ул. "Летоструй", ул. "Рилска обител" и ул. "Стоян Попов".

При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ул. "Поп Грую" 18. Утре във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на ул. "Св. Св. Кирил и Методий", по ул. "Горник" от ул. "Гороцвет" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" на ъгъла с ул. "Простор". На 13 декември във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Симеоновско шосе" в кв. "Жилищна група Зоопарк", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на бул. "Симеоновско шосе" от номер 2 до номер 4А и на ул. "Чавдар Мутафов" 5А.

При необходимост ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване на бул. "Симеоновско шосе" ъгъла на с ул. "Чавдар Мутафов". Утре във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Полски бряст" , вилна зона "Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на живущите в района на ул. "Полски бряст", ул. "Бяла река", ул. "Клен" и ул. "Трилистник". При необходимост ще има водоноска на ул. "Клен" на ъгъла с ул. "Полски бряст".

На 13 декември във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Стоичков", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа в района на ул. "Димитър Стоичков", ул. "Никола Вапцаров" и ул. "Христо Смирненски". При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ул. "Никола Вапцаров" на ъгъла с ул. "Ботевградско шосе".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2100 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини