Стоянка Мутафова: Дано да продължа да играя и нещо не ме спре

  • 01 декември 2016 09:07

  • 5432
  • 3
Стоянка Мутафова: Дано да продължа да играя и нещо не ме спре
© Булфото (архив)

Не знам докога ще лежа. Преди да вляза в болницата вдигах много тежки неща и се напрегнах. Сигурно това е оказало влияние.

Това каза пред БТВ актрисата Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското, която претърпя медицинска интервенция преди дни. Като усетих, че палецът на ръката ми изтръпва - веднага легнах. Не се изплаши много. Дойдоха лекарите и в болницата. Аз още не знам какво ми е. Не е било инфаркт. Някаква тръбичка се запушила. Лекарите ми казват, че няма нищо страшно. Имало хора, които го преживявали това нещо по 5,6,7 пъти. Те лекарите няма какво друго да кажат, дори и да е нещо лошо. Каквото е решил Господ, това ще стане. Живяла съм достатъчно. Още не ми се разделя с детето ми само. Муки е на първо място за мен. Тя е всичко за мен, каза още голямата актриса.

Голям интерес има към моите постановки в САЩ. В Чикаго се събраха 2000 души. Зачудих се как се събраха в залата. Тези хора са патриоти. Изживях много хубави емоции. В момента участвам в четири постановки. Дано да продължа да играя и нещо не ме спре. Не искам да виждам тая болница повече. Тя ми стана като втори дом. Не обичам болниците. Преди повече от 25 години съм бягала от болница. Трябваше да ми оперират жлъчката. Отивам в болницата, прегледаха ме и викат: Вие сте за операция. Заключиха ме в една стая да чакам хирург. Аз избягах през прозореца. Моят лекар ме излекува с вода от банята, разказа Мутафова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5432 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пенсионер

2016.12.30 | 00:17

3
"Детето" да се хване да поработи,а майка му да се кротне и да почива вече.С една пенсия трудно се живее.

2016.12.30 | 00:17

1
Да си бие нафталина редовно. Напикано плашило.
миии

2016.12.30 | 00:17

2
аман от педали!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини