Шефът на АПИ: Седмични винетки вече има навсякъде

  • 20 декември 2011 07:44

  • 2212
  • 3
Шефът на АПИ: Седмични винетки вече има навсякъде
©

От снощи навсякъде има заредени дневни винетки за лекотоварните автомобили и седмични за леките коли. Това съобщи в интервю за Нова телевизия шефът на АПИ инж. Лазар Лазаров.

Той съобщи, че тази година наистина има висок ръст на продажби на винетни стикери, което е благоприятно, защото ще има повече пари за ремонт на пътища.

Инж. Лазаров съобщи, че договорките с дистрибутирите на винетки са такива, че те са длъжни да имат такива в наличност.  Той естествено не изключи, че може да се случи някой път в бензиностанция да няма налични винетни стикери, тъй като те са свършили и отнема няколко седмици до доставката на нови такива, защото се прави поръчка до АПИ. Шефът на Пътната агенция съобщи, че има заложени санкции в договорите, но няма информация дали има глобени бензиностанции.


Лазар Лазаров каза още, че не е приоритетно да се продават предимно годишни винетки. Той поясни, че плюсът единствено е в гарантираните доходи на АПИ и това, че шофьорът ще бъде изряден.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2212 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.12.20 | 13:43

3
До 30 % коледно намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .
STOP SPAM !!

2011.12.20 | 13:43

2
Спри да спамиш педал мазен
sds

2011.12.20 | 13:43

1
Има един път от моето село до града, който не го правят от 10 годинини.. Толкова е трагично положението, че хората започнаха да карат през нивата до пътя, за да разбиват по малко колите си. Тия педали само пари искат, а няма нищо насреща!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини