Вежди Рашидов посети Стоянка Мутафова (снимки от болницата)

29 ноември 2016 14:33

Вежди Рашидов посети Стоянка Мутафова (снимки от болницата)
© Министерство на културата
110564 0

Веднага след като приключи церемонията по награждаването с най-високото отличие на Министерството на културата „Златен век” в Националната галерия, министър Вежди Рашидов отиде в клиниката, за да вдъхне кураж на Стоянка Мутафова.

С букет от лалета и с поръчения да предаде много здраве и кураж от именитите личности и творци, на които връчи награди днес, Вежди Рашидов се появи в стаята на знаменитата ни актриса.

Тя бе изненадана и много се зарадва на оказаното внимание. В типично шеговития си стил и с много приповдигнат дух Госпожа Стихийно Бедствие убеди министър Рашидов, че вече се чувства много по-добре, надява се, че „тази случка няма да й попречи за „Гинеса” и гори от нетърпение да се върне на сцената.Министър Рашидов изрази желание да съдейства с каквото е необходимо, само и само любимката на поколения българи да се върне час по-скоро на сцената и отново да ни радва с невероятния си талант и чар.

Той обеща, че ще дойде отново на „визитация” след няколко дни, а от своя страна примата на българския театър Стоянка Мутафова се пошегува, че тогава двамата ще изиграят един етюд.

 

Нора Виткова
110564 0

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини