Вдовицата върна парите на семейство Трайкови

  • 25 ноември 2016 12:40

  • 92984
  • 5
Вдовицата върна парите на семейство Трайкови
©

Вдовицата Корнелия Петкова заяви, че връща 3000 лева на бащата на Любомир Трайков, който уби мъжа й в катастрофа. Това стана на пресконференция в БТА - Пловдив.

"Не бих понесла да живея с мисълта, че някой някъде смята, че съм Юда. Ние ще изгладуваме тези дни, но няма да позволя на никого да се гаври с паметта на един светец, какъвто беше Атанас за нас, както и с моята чест и достойнство! Но прошката, която дадох от сърце на тези хора, няма да я взема назад! Да хвърли камък пръв по мен онзи, който е безгрешен! Да бъдем достойни, приятели! Ако някой е превел пари по дарителската сметка и след това е съжалил, моля да ми пише, за да върна и неговите!", каза в емоционална реч страдащата жена от Пловдив.

"Аз не съм просяк и не прося милостиня!", написа още тя в социалната мрежа.

Вдовицата заяви, че ще търси обезщетение за трите си деца по всички законови начинТя подчерта, че не желае да получава финансова помощ от Трайкови, но би приела обещаната й работа.

Корнелия Петкова каза, че не се отказва от прошката, която е дала, защото смята че Трайкови са добри хора. "За зла участ синът им е сторил нещо ужасно" каза тя.

Любомир Трайков бе зад волана на аудито, което катастрофира на бул. "Руски" и при инцидента загинаха съпруга на Корнелия и 44-годишната Корнелия Стоянова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
92984 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.12.04 | 22:09

5
само малко разяснение: колко корнелии има в тази история?

2016.12.04 | 22:09

3
Не мога да си представя ,как е съгласна да почне работа във фирмата на убиеца на мъжа си и да му гледа в очите убийците
Съвест

2016.12.04 | 22:09

4
Ти гледай да не си на неговото място...мършо говорим за непредумишлено а не умишлено правиш ли разлика между тях? Ще те ева в боклука!
Снайпи

2016.12.04 | 22:09

2
И как ще работиш за човек, когото същевременно съдиш? И как ще работиш за човек убил мъжът ти? Как прости на убиеца на любимия си мъж? Отказваш помоща от 3000 а същевременно не отказваш работата. Или имате сделка със заплатите, които ще са малко завишени от останалите да възстановят тази помощ. Много объркани показания и изказвания.По добре да не беше се показвала по медиите и да се излагаш. Не е лесно да си известен! Май не скърбиш много за съпруга? Само интервюта даваш и ставаш за смях! Лека му пръст на човека, но имай малко уважение към него и си затвори устата!
Георги Петков

2016.11.27 | 18:36

1
Господ Иисус Христос ни прощава за да се променим а не след като се променим (ако въобще успеем да го направим)

Добави коментар

Водещи новини