Закачиха кметски обещания насред селски площад

  • 19 декември 2011 13:37

  • 1442
  • 0
Закачиха кметски обещания насред селски площад
©

Голям плакат с предизборните обещания на кмета си окачиха насред монтанското село Лехчево местни жители.

 "Така управникът няма да забрави какво е говорел преди изборите, а и ние ще му напомняме постоянно ангажиментите", заявиха избиратели.

Кандидатът на партия РЗС Иван Викторов спечели кметския пост в Лехчево на втори тур със 73 гласа повече от кандидата на ГЕРБ Чавдар Тончев. Викторов обещал на съселяните си да изгради околовръстен път, да привлече инвестиции и отвори работни места, да осигури дежурен лекар с кола за болните и местен полицай.

Той гарантирал на хората и че ще се отчита на всеки шест месеца пред тях. Всички обещания, изписани на грамаден плакат, били закачени на сградата на кметството на края на миналата седмица, пише "Труд".

 При поставянето на "изборната програма" отначало кметът се засегнал и извикал полиция. След като видели обаче, че няма нарушаване на обществения ред и обидни квалификации в писанието униформените се отеглили без да се намесват.

 "Не се отказвам от нито една своя дума, макар че това е лично заяждане с мен. Плаката го сложиха местен бизнесмен и синът му, който бе кандидат за кмет на Бойчиновци и търсеше подкрепата ми, но нe я получи!", каза Викторов.

Той заяви, че вече е почнал изпълнението на програмата си, почистил е селото, стадиона и гробището и продължава да изпълнява поетите обещания.

"Стриктно ще следим работата на кмета, ще отмятаме всичко свършено и ще напомняме какво още има да се прави! Политиците трябва да се научат да държат на думите си!", заканиха се селяни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини