Протест в Пазарджик в защита на младежа, набил лекарка (видео)

  • 31 октомври 2016 08:45

  • 14357
  • 9
Протест в Пазарджик в защита на младежа, набил лекарка (видео)
©

В Пазарджик се провежда протест в защита на задържания Димитър Костадинов, който преби лекарка миналата седмица в Пазарджик.

Близки и приятели са организарили флашмоб пред съдебната палата в града. Те пресичат пешеходната пътека и за кратко спират движението. Гражданите бяха категорични, че медицинският работник е провокирал младежа. Аз също съм била потърпевша от тази жена. Ходила съм бременна и с детето. Винаги се е държала отвратително, разкри протестираща жена пред камерата на БТВ. Лекарката защо не си извади медицинско от друга болница, за да докаже, че наистина има такива наранявания? Митко е добро момче. Не одобравям постъпката му, но и лекарката няма право да го псува на майка. Той е сирак, разкри приятел на Костадинов.

Днес съдът трябва да разгледа мярката за неотклонение на Димитър Костадинов и да прецени дали да го остави в ареста.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
14357 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2018.04.25 | 12:40

8
докато тия от смешна помощ се държат все едно са хванали бога ...за нога ,...ще ги бият на почивки ...и още колко ....да се разбере ,не пациентите са виновни ,а надутите и мързеливи лекари ...
toi

2018.04.25 | 12:40

9
виновни са ниско интелигентните същества като теб, които преобладават в тази затъваща държава! Докато такива тъпанари като теб са мнозинство, нищо добро не очаква България! И от какво са надути `мързеливите` доктори? От колосалните си западни заплати? Хайде малко по-сериозно! Та всеки полуолигофрен завършил СУ или УНСС поллучава в пъти по-висока заплата. Това никъде няма да го видиш в цивилизования свят!!!!!
До: Гост

2018.04.25 | 12:39

7
По-скоро такива говеда като теб трябва да ги бият, но без почивки!!! Като гледам, колко грамотно пишеш е очевидно, че ни би изкарал нито един изпит или колоквиум (ако въобще знаеш, какво е това), необходим на всеки "мързелив и надут" лекар, за да придобие диплома! А пък само едно дежурство в "смешна помощ" би ти стигнало, за да се наакаш в гащи!
Седесарската медицина

2018.04.25 | 12:39

6
е бизнес, а не здравеопазване. Лекарите са търгаши, здравеопазването свърши с ноемврийския СДС-преврат

2018.04.25 | 12:39

5
Съгласен със протеста,.Наистина лекарите са непоносими от държанието и некомпетентността си Напротив пациентите са много много по-внимателни и по-търпеливи Всяко отношение на лекаря е мотив към саморазправа .Отнасят се все едно ,някой на сила ги кара да те лекуват или да те преглеждат.За това плачат за шамари

2018.04.25 | 12:38

4
Бой за лекарите кръвопийци. Лекарите в България заслужават бесило. Боят им е малко. Те са такива долни твари. Нямат милост и рекетират болния и беден българин, докато не изстискат последната частица от душицата му. Лекарите в България са самия Дявол.
Не на протеста!

2018.04.25 | 12:38

3
Определено не съм съгласен с протеста! Народът освен че е затъпял е станал много завистлив, зъл и злобен спрямо тея, които имат някакъв статут в това общество. А определено, въпреки некадърните и недобросъвестните, повечето лекари у нас са на ниво. Иначе всеки може да отиде например в Англия или в САЩ да види, как функционират нещата и какво се прави с такива бабаити дето нападат лекарите!!!
оня с коня

2018.04.25 | 12:37

2
Ако разпозная някъде това малко лайно ще го спукам от бой , такива от друго не разбират. После да се моли на лекарите да го събират.

2016.11.01 | 09:30

1
ТЪПАЦИ ПРОСТИ, САМО ЦИГАНСКИ ВРАЧКИ И ЕКСТРАСЕНСИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ИМ СОЛИТЕ КИНТИ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ \\\"ЗДРАВИ\\\"!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини