Бъчварова: Заплахите за сигурността са изпитание за служителите на МВР

  • 25 октомври 2016 07:49

  • 2353
  • 1
Бъчварова: Заплахите за сигурността са изпитание за служителите на МВР
© МВР

Заплахите пред сигурността оказват натиск върху правоприлагащите органи и поставят на изпитание лоялността на служителите. Това коментира вицепремиерът и вътрешен министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. при откриването на Регионална среща на структурите за вътрешна сигурност на МВР на България и съседните й държави вчера.

"Убедена съм, че споделянето на добри практики и опит ще допринесе за по-добрата и бърза работа и обмен на информация между структурите в отделните страни. Още повече, че някои от случаите, по които работите, включват представители на правоприлагащите органи от няколко държави в региона и извън него", заяви още тя, цитирана от пресцентъра на МВР.

Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. открои, че сътрудничеството е изключително важно за създаването на механизъм за превенция.

Двудневният форум се провежда в София и включва делегации от представители на звената за вътрешна сигурност и противодействие на корупционното поведение от Атина, Белград, Букурещ и Скопие. Конференцията ще продължи и днес.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2353 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.25 | 08:05

1
е не се оплаквайте , цензурата работи с пълна пара

Добави коментар

Водещи новини