Майката на нахапаното в ясла дете: Ще си търся правата в съда, прикриват се

  • 12 октомври 2016 07:45

  • 4968
  • 1
Майката на нахапаното в ясла дете: Ще си търся правата в съда, прикриват се
© Нова ТВ

На 10-ти, когато дойдох да взимам децата си от ясла, ме посрещна сестрата и ме попита дали знам за синините. Показа ми гърба на детето ми и бях потресена. Медицинската експертиза показва, че е от детска захапка. На следващия ден разпитах всички сестри и лели, но никой нищо не е видял. Прикриват се. Това заяви в ефира на Нова ТВ майката на нахапаното брутално дете в детска градина Ваня Пенева- Риза.

Ахмедова, директор на детска градина "Веселушко", заяви, че е детето не е оставяне без надзор. "Вечерта на инцидента потърсих родителите - но ми беше отказано. Не съм съгласна, че се е случило тук. Най-вероятно детето е било доведено така", каза още тя. По думите й, тя е минала сутринта през яслата и не е имало признаци детето да е тормозено от друго.

Според Веселина Таралова, началник на отдел "Образование" в Бургас, има разпоредена проверка, но им трябва време, за да проучат въпроса. "Детето е доведено спокойно, не е плакало. Закусвали са", каза тя и поясни, че ако се докаже вина - ще има наказани.

Майката бе категорична, че няма как инцидента да е станал в дома й. "Къпя ги всяка вечер, оглеждам ги. Нахапването бе брутално. Ще си търся правата по съдебен път", категорична е Риза.

Последвайте канала на

Калина Христова
4968 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
111

2016.10.17 | 20:45

1
И още да допълня, в този случай, лелките, учителките, възпитателките, или там каквито са, трябва да сигнализират първи, като кажат, кое дете го е направило, да съобщят на родителите на детето, да го принудят да остане вкъщи за 2 седмици наказателно и ако пак продължи, просто да го изключат от яслата, за да знаят родителите, че като си отглеждат говедо, ще си го търпят. Но те как да знаят, като са пили кафе, спали и тем подобни, били до тоалетна ...П.

Добави коментар

Водещи новини