Млад мъж търси близките си (снимки)

  • 26 септември 2016 10:00

  • 30438
  • 1
Млад мъж търси близките си (снимки)
©

"Здравейте! Аз съм осиновен. По документи съм роден на 12.08.1988 г. в гр. София". Така започва писмото на млад мъж, който отчаяно търси близките си. Той помоли екипа на Новини.бг за съдействие, а ние се отзоваваме на молбата му с надеждата да му помогнем.

Той споделя, че майка му го е изоставила на осем месеца. "От осиновителката си знам, че съм роден в гр. Самоков и оттам съм преместен в Окръжна болница в София. Казвал съм се Иво Ивайлов Иванов. Бил съм на осем месеца, когато съм осиновен в гр. Добрич. Разбрах, че съм роден от Ана Янкова Иванова (за второто име не съм сигурен). Жената е с руса коса, която е избягала от болницата и е оставила биологичния ми баща - Ивайло Иванов да реши какво ще се случи с мен. Те са били от гр. Самоков", ни пише Иво.

"Разбрах, че имам по-големи брат и сестра. Казват, че в момента те живеели в Америка, но не съм сигурен. Аз живея в Германия. Имам честта да съм отгледан от много добри родители и не желая нищо от биологичните си роднини, освен запознанство. Имам много голямо желание да се познавам с тях. Благодаря."

"Дано имам късмет", завършва читателят ни.

Припомняме, че с новите промени в Семейния кодекс се опрости процедурата за осиновяване. Освен това тайната за биологичните родители пада по административен път, а осиновителите няма да могат да разсиновяват дете.



 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
30438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.26 | 21:14

1
Mangal mri v laina

Добави коментар

Водещи новини