Граничните пунктове с Гърция "задръстени" от сутринта

  • 22 септември 2016 09:23

  • 1591
  • 1
Граничните пунктове с Гърция "задръстени" от сутринта
©

По-интензивен от обичайния е трафикът по граничните пунктове „Маказа” и „Кулата” за изход към Гърция още от ранните сутрешни часове на първия от серията почивни дни.

На „Маказа”, малко след 7 ч., на пътуващите вече се налагаше да изчакват от 15 до 30 минути, за да преминат на територията на южната ни съседка. На Кулата-Промахон сутринта движението беше относително нормално. Директорът на Регионална дирекция „Гранична полиция” – Смолян Деян Моллов призова пред Нова телевизия пътуващите да подготвят предварително всички необходими документи за проверка.

И напомни, че за децата, които напускат страната ни само с единия родител, е необходима декларация за съгласие от другия родител и ксерокопие от нея. Моллов съобщи, че в предишната поредица от четири почивни дни през пункта са преминали около 160 000 души. Общо около 100 000 българи се очаква да посетят Гърция през следващите няколко дни.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1591 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тръба

2016.09.22 | 10:13

1
Ушевия призовава пред Милиционерсата телевизия, пътуващите да са си платили рекета. В противен случай ще последва джобене, тарашене, изнудване, обиждане, унижаване, изискване на персоналният ви идентикафиционен номер и т. н... След това ще бъдете отвлечени посред бял ден и закарани в специална сграда за изтезания. Там ще ви смажат псхически, физически и икономически по всички възможни начини. Ако решите да се оплачете на някой, най-добре ще е на арменският поп. В милиционерският съд не ходете! Ще се окажете виновни, криминално проявени изверги незаконно обвинили ушевичкият-горкичкият. Разбира се, можете да се ръснете яко с кинти и ушака да получи най-тежкото наказание "дисциплинарно уволнение". Пфу! Да де, ама ще ликвидрате един боклук и ще нахранте сто други!

Добави коментар

Водещи новини