Зам.-шефът на парламента открива тържествата за Независимостта във Велико Търново

  • 21 септември 2016 18:16

  • 1088
  • 0
Зам.-шефът на парламента открива тържествата за Независимостта във Велико Търново
© Булфото (архив)

Заместник-председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще участва на 22 септември 2016 г. във Велико Търново в тържествените чествания, посветени на 108-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България.

В 19.30 часа Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и народни представители ще присъстват на тържествената заря-проверка на площад „Цар Асен І”. Заместник-председателят на парламента ще произнесе слово по повод годишнината от обявяването на Независимостта.

По-рано през деня заместник-председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще присъства на празничната света литургия и водосвет в църквата „Свети Четиридесет мъченици”.

В 10.30 часа Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще бъде на военния ритуал за издигане на националното знаме на Република България и ще приветства жителите и гостите на града. Той ще поднесе цветя на Пирамидата на Независимостта в крепостта „Царевец”. Заместник-председателят на парламента ще се включи в празничното ществие до паметника на „Майка България”, където ще бъдат поднесени венци и цветя.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1088 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини