Арестуваният адвокат: Алексей Петров и Бойко Борисов бяха като братя

  • 12 декември 2011 08:49

  • 11900
  • 5
Арестуваният адвокат: Алексей Петров и Бойко Борисов бяха като братя
©

Вероятно има някаква схема в цялата тази работа. Представях си, че ще бъда обвинен за нещо, което не съм направил. Аз с Октопода нямам нищо общо. Не се явявам да защитавам Октопода в съдебна зала и заради това не знам каква е тази квалификация да съм Адвокат на Октопода.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия арестуваният за изнудване на Киро Японеца и освободен впоследствие адвокат Николай Велков, наричан "Адвокатът на Октопода".

На въпрос какво е общото му с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Велков коментира, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са били като братя. „Вярвах на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и сега продължавам да му вярвам. Не съм бил съдружник с него, не съм управлявал негови фирми, само съм го консултирал”, посочи Велков.

На въпрос дали има нещо общо между побоя над него и делото срещу Октопода, което се гледа днес, Николай Велков коментира, че очевидно има някаква връзка. „Може би явно това нападение е направено с опит на това делото да бъде изкарано от мафиотски тип. Непрекъснато се прави това дело да се принизява”, подчерта Велков. Аз все още не знам какви са мотивите на Японеца да ме нападне, обясни още адвокат Велков.

Делото е от обществена значимост не защото аз съм общественозначима фигура. Тук става въпрос за споразумения. Винаги в правото се трърди, че едно извънсъдебно споразумение е по-добро за съда. То не може да се квалифицира като форма на изнудване. На въпроса как се дават парите за едно извънсъдебно споразумение - дали в ресторант и в плик - Велков отговори, че той е бил в ресторанта с адвокат. Велков заяви, че ще си търси парите от Киро Японеца.

"Ще сезирам всички органи за всичките тези безобразия. Полицейщината в България излиза извън всякакви граници", заяви още Велков.

Последвайте канала на

11900 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
sklery

2011.12.23 | 18:15

5
Адвокатееееее........... извънсъдебно споразумение в плик........ /в една държава, където има праг - 10 хиляди кешово плащане, к`во правят на масата 20 хиляди и после в твоя джоб??? Ми, що Киро не ти написа един чек, или ти си неграмотен и не можеш да го прочетеш??? За подобни споразумения ........ ги разправяй на децата в детската градина !!!
roshav

2011.12.13 | 22:02

4
"Тои отрече да е "Адвокат на Октопода"" Видка ли сега трябва да глобят или редактора? Кака се пише той?

2011.12.13 | 20:25

3
До 30 % коледно намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .
Един четател

2011.12.13 | 20:15

2
Абе,олигофрен,поне си постни сайта да се влиза направо...Нещастник проЗт!!!
na yshence donosnik

2011.12.13 | 16:11

1
garga na garga oko ne vadi ,samo togava kogato stava vapros za pari i dalavera ,edinia vze vlasta na dygia ne dava i peni aleksei shte obere parsata vsichko e prah v ochite na horata prosto tia sa si zakoraveli prestapnici kradci i moshenici ot edna i sashta partia BSP i proizvodna GERB dalaver-impeks kvi oktopodi ,oktopoda e edin ypravliavashtite dryg oktopod niama.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини