Майката на жертва от „Соло“: Вярваме, че убиецът ще бъде осъден

  • 12 декември 2011 08:43

  • 3151
  • 3
Майката на жертва от „Соло“: Вярваме, че убиецът ще бъде осъден
©

Продължаваме да вярваме, че на втора инстанция обвиненият в двойното убийство пред дискотека „Соло“ Илиян Тодоров ще бъде осъден.

Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ майката на една от жертвите – вратарят на националния отбор по хокей Кирил Въжаров Радмила. Ако съдебния състав гледа безпристрастно ще намери доказателства, за да издаде осъдителна присъда. Сега виждаме, че на досъдебното производство е можело да бъдат извършени още процесуални действия, допълни Въжарова. Денят преди задържането си Илиян Тодоров е бил обявен за общодържавно издирване. Баща му е викан в полицията и той е казал, че няма представа, къде се намира сина му, сподели почернената майка.

През нощта Илиян се предава с двама адвокати с раница с личен багаж и не се опитва по никакъв начин да съдейства, тъй като законът предвижда във всеки момент обвиняемият да може да мълчи. Илиян е бил съветван да мълчи, за да се направи всичко възможно, за да излезе, убедена е Въжарова.

Пред БТВ адвокатката на Илиян Тодоров Йовка Алипиева заяви, че по делото няма нито едно безспорно доказателство, че именно той е двойният убиец. Фактът, че е признал пред шофьора „Май наръгах един“, след това си е изрусил косата, криел се е няколко дни и се е явил с изрязани нокти, не са доказателства, за да може един човек да бъде осъден за убийство, категорична е защитничката.

Последвайте канала на

Novini.bg
3151 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.04.02 | 21:11

3
Пуснаха още един убиец на свобода. Той ще си живее живота весел и щастлив и ще се присмива на Българския съд
ХОЙ

2013.04.02 | 21:11

2
С пари под масата, следователите са дали осакатено за дело случай... Как съда да ги усъди, като полицията и следствието е изкривила случия и не си е изпипала нещата, явно и там са лапнали някой лев. Съдебните заседатели и преседателя на делото се държаха доста съмнително и тяхната честност е под-съмнение...
pl

2013.04.02 | 21:11

1
пожелавам на адвокатката на тоя боклук да яде лайна и да и влезе в кривото гърло и да се задуши!измет,навярно ако беше убил и нейното дете,пак щеше да защитава професионално тоя катил....

Добави коментар

Водещи новини