Служителите на БДЖ може и да не получат заплати

  • 12 декември 2011 08:30

  • 1109
  • 3
Служителите на БДЖ може и да не получат заплати
©

В момента бройката на стачкуващите железничари е смешно малка. Да говорим за стачка от 200 души за мен е подигравка с българското общество. Това заяви Йордан Недев, изпълнителен директор на БДЖ, в сутрешния блок на Нова телевизия.

Днес е 19-тият ден от стачката в железниците. Че прекалихме с медийното внимание е ясно и вече няма какво друго да си кажем, посочи Недев. Извън ефир имаме подкрепа за реформата, а извън ефир нямаме, поясни още той. На въпрос каква е загубата за БДЖ по време на стачките, Йордан Недев коментира, че тя вече възлиза на около два милиона лева.

Дружеството трябваше да фалира 2008 година, така че всеки ден е подарен от три години насам, подчерта шефът на БДЖ. „Ако намерим д-р Хаус на БДЖ, той може и да го излекува”, коментира Недев.

На въпрос откъде пари, за да платят за новите вагони, той каза, че е твърде вероятно хората да не получат заплатите си.

Последвайте канала на

1109 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
до мишката на снимката

2011.12.12 | 18:01

3
ВИЕ МИШОЦИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА БДЖ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ ДОТУК БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ!ЩЕ ВИ СЪДЯТ ХОРАТА–РАБОТНИЦИТЕ ДО ДУПКА!!!СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ ДО ДНИ!!!СЪД СЪД И ПАК СЪД ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТЕЗИ МИРИЗЛИВЦИ АНТИЖЕЛЕЗНИЧАРИ!!!
БДЖ пътник

2011.12.12 | 12:47

2
До 1. А ти, глупако, да беше помислил малко, преди да пишеш (ако можеш изобщо да мислиш)! Стачкуващите, а не т.нар. ръководители на БДЖ, тласкат компанията към фалит, така ли? И стачката всеки ден носела по 300000 лв загуби ката ден? Тогава как можеш да обясниш че от днес БДЖ само спира влаковете от 8 до 16? Загубите вече не са загуби? Или БДЖ е решила да подпомага стачниците, като стачкува срещу себе си? Аман от торба акъллии!

2011.12.12 | 11:45

1
Като не се работи - няма заплати. Стига с тия синдикати като магаре на мост са се опнали, това не е здравословно. За да постигнат някакви краткосрочни цели рискуват фалит на компанията. Накрая както винаги се получава - ще си заслужим съдбата!

Добави коментар

Водещи новини