Антимафиоти трият фейсбука на момичетата, съблекли и унижавали своята връстничка

  • 16 септември 2016 07:54

  • 63554
  • 6
Антимафиоти трият фейсбука на момичетата, съблекли и унижавали своята връстничка
© Булфото (архив)

Заради появилите се заплахи се наложи антимафиоти да изтрият профилите във фейсбук на двете момичета, унижавали своя връстничка. Приятели и непознати заляха социалната мрежа с обвинения срещу побойничките, като голяма част от коментарите са изключително крайни.

Две момичета на по 13 години пребиха зверски връстничка, накараха я да се съблече и качиха клипа с гаврата във фейсбук, припомня "24 часа". Поводът бил скандал заради това, че нападнатото момиче правило секс с гаджето на една от биячките.  Случката е отпреди няколко дни и е заснета зад столичен мол.

Скандалът избухва заради секс между жертвата А. И. и Д. - приятеля на една от побойничките - Л. Т. Омерзеното момиче и приятелката ѝ П. Ф. се нахвърлят върху А., а техен приятел снима с телефона си. Започват да я удрят, дърпат я за косата и дори се вижда как я ритат в главата “Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!”, крещи П. на А., докато я удря. “Само че съм без гащи отдолу”, плахо казва момичето, преди П. да връхлети със страшна злоба върху нея. “Чуваш ли, бе? Имаш гащи, бе?

След като случаят стана достояние, едно от момичетата бе изключено от училище. Другата не отиде на първия учебен ден. Подробност е, че и двете побойнийнички са деца на разведени родители.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
63554 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.09.19 | 08:51

6
Направо готови мастии!!!
Гошо крайния

2016.09.19 | 08:49

5
Тия щом на по 13 почнаха да се мандръсат...
димитрова

2016.09.19 | 08:48

4
Питам се нали са големи?Щом могат да правят секс и са смели да бият трябва й да си понесат наказанието което са си го просили,а защо не изтриха й клипа на горкото момиче което го унижиха пред цяла България нея кой щее защити.А за родителите явно не знаят как да си възпитават децичата бой до спукване да видим дали пак ще опита.

2016.09.19 | 02:45

3
Защо ги крият сега ? На тази оставиха голия клип в нета, а побойничките ги пазим ?
На Гошо крайния баджанак

2016.09.17 | 20:02

2
Явно и двете момичета са съпреживяли една и съща история...или майките им или бащите са се наке@али с други мъже или жени и те така са приключили семейната идилия. Що е виновно другото момиче че го е сърбело пи@енцето. На тия години си се порат даже без капути!
бойко педала

2016.09.17 | 20:02

1
нали ви казах още тогава , че са се млатили , заради някой вмирисан гейтак онанист

Добави коментар

Водещи новини