Христо Ботев влезе в час (снимки)

  • 15 септември 2016 15:22

  • 9626
  • 2
Христо Ботев влезе в час (снимки)
©

Христо Ботев влезе в час и откри учебната година в София! Режисьорът Искрен Красимиров в ролята на Войводата посети на старта на учебната година столичното 76-то ОУ „Уилям Сароян“.

Софийското школо спази традицията за нетрадиционни и атрактивни прояви, и покани основателя на „НЕзабравимата България“ и потомък на Ботев четник Искрен Красимиров, да вдъхнови малчуганите за началото на учебния процес.

По сценарий Красимиров трябваше да приветства ученици, родители и учители само пред училището, но след огромния интерес, той влезе във всички класни стаи от 1 до 7 клас.

Хитът, разбира се, беше „селфи с Ботев“ , и интересът към двойника на Ботев беше огромен.

Всички бяха категорични, че след новите закони в образованието, разпоредени от МОН, именно това е начинът да се привлече вниманието на децата и те да бъдат ангажирани пряко с учебния материал.

Последвайте канала на

Novini.bg
9626 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2016.09.15 | 21:00

2
Дамм , Капитан Петко Войвода с четата си е спирал турски войски а ние сега с българска армия не можем да спрем невъоражени орки....

2016.09.15 | 21:00

1
Ботев влезе в час , учебниците той погледна и о,ужас видя ,с османците сме си били комшии ,че и аркадаши !Нима си е мислил даже ,че ще ни управляват ,не мъже а педали !

Добави коментар

Водещи новини